Deși nu sunt motive de îngrijorare, restul întâlnirilor programate fiind onorate de regină, trebuie amintit că aceasta are totuși 92 de ani. Acesta a fost și motivul unei vaste desfășurări de forțe, ce a culminat cu o întâlnire a mai multor miniștri.

Operațiune secretă. Nume de cod – Castle Dove

Britanicii nu au avut idee despre ce se întâmpla, operațiunea secretă, ”la o scară fără precedent”, după cum scrie presa din regat, având și un nume de cod, Castle Dove.

Joia trecută, regina Elisabeta a II-a ar fi trebuit să ia parte la un eveniment la care era invitată și angelina Jolie. Palatul Buckingham a anunțat în ultimul moment că regina nu poate participa, pentru că este bolnavă.

Până acum, regina a avut o stare bună a sănătății, ea fiind însă operată de cataractă în mai. În 2016, când regina a împlinit 90 de ani, a anulat un întreg turneu peste hotare. Anul trecut, însă, a luat parte la toate evenimentele programate, aproape 300.

Soțul ei, prințul consort Philip, în vârstă de 96 de ani, s-a retras însă din viața publică. El a suferit în această primăvară o operație la șold.

Foto: Hepta

Vezi și Incredibil ce titlu va putea primi Kate Middleton după ce prințul Charles va deveni rege! Meghan Markle are tot dreptul să fie roasă de invidie

Citește și: