Alin Oprea a început o nouă viaţă, după despărţirea de Larisa Uţă. Fosta soţie, cu care se războieşte de un an prin tribunale, vrea să-i ia la divorţ nu doar agoniseala de-o viaţă, dar şi copiii, care s-au îndepărtat de el, ba chiar l-au renegat ca tată.

Deși Larisa spune că ea le dă voie copiilor să-şi vadă părintele, Melissa şi Adrian nu vor. Practic, au rupt legătura cu părintele lor.

După separarea de Larisa, Alin Oprea a decis să lase în urmă umbrele trecutului. În lipsa copiilor săi, solistul s-a apropiat foarte tare de copiii actualei logodnice, Medana.

Alin şi Medana trăiesc o poveste înfocată de dragoste de doi ani şi nunta bate la uşă. Cei doi şi-au petrecut toată vara pe litoral, alături de copiii Medanei, Daria (12 ani) şi Darius (15 ani).

Alin Oprea: „M-am trezit în sânul unei familii noi”

​”Viaţa îţi ia şi îţi dă mereu pe altă parte. Eu m-am trezit în sânul unei familii noi, cu copii cu tot, iar asta a fost cea mai mare binecuvântare. Asta m-a făcut să rămân ancorat în realitate şi să depăşesc mult mai uşor momentele traumatizante. În viaţa mea s-au schimbat doar personajele, eu rămânând acelaşi om. Mult mai echilibrat şi împlinit însă”, a declarat Alin Oprea.

Băiatul Darius este de nedezlipit de viitorul său tată vitreg, cu care se înţelege de minune. Fac până şi lecţiile împreună, scrie Click!.

„Relaţia cu Daria şi Darius – copiii Medanei, a început foarte natural şi continuă în aceeaşi manieră. Parcă ne cunoaştem dintotdeauna.

Sunt nişte tineri extraordinari: frumoşi, deştepţi şi independenţi, cu personalităţi foarte puternice (nu se lasă influenţaţi de nimeni şi de nimic în afară de propria conştiinţă). Eu îmi doresc să fiu un prieten şi un confident al lor. Îi susţin în tot ce-şi doresc să facă şi chiar mă implic personal atunci când este nevoie.

Cu Darius de exemplu mergem împreună la sala de sport, facem pregătire la matematică, ieşim în oraş etc. M-am bucurat chiar şi în această vară aglomerată de prezenţa lor la mare, unde în afară de clasicele bălăceli la piscină, m-au însoţit şi la câteva dintre evenimentele mai importante”, a declarat Alin Oprea.

el-este-baietelul-MedaneiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

”Avem sentimentul unei familii împlinite!”

Logodnica artistului, Medana, este încântată de relaţia lui Alin cu copiii săi. „Împlinirea mea cea mai mare este faptul că ne respectăm unii pe ceilalţi şi avem sentimentul unei familii împlinite.

Faptul că am reuşit să rămân în relaţii bune cu tatăl lor este o mare bucurie şi un real beneficiu pentru copii. Ei au ca exemplu doi părinţi echilibraţi, care comunică şi care sunt la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viaţa copiilor lor. Au parte de dragostea şi de susţinerea noastră necondiţionată”, a declarat logodnica lui Alin Oprea.

Alin Oprea, scrisoare deschisă pentru copiii lui

Copiii lui Alin Oprea, Melissa (19 ani) şi Adrian (22 de ani) l-au exclus pe tatăl lor din familie după ce cântăreţul a început relaţia cu Medana, în urmă cu doi ani. Aceştia s-au stabilit la Londra împreună cu mama lor şi nu vor să mai audă de Alin Oprea. Disperat, anul trecut Alin a recurs la un gest extrem. Le-a scris copiilor săi o scrisoare deschisă în care şi-a vărsat amarul.

„Dragii mei copii, tot ce am iubit mai mult pe lumea asta aţi fost voi. Singurele persoane pentru care mi-aş fi dat chiar şi viaţa aţi fost voi. Mândria mea cea mai mare pe lumea asta aţi fost voi. Orice aţi fi şi orice aţi face, iubirea mea pentru voi este maximă şi veşnică. Îngeri sau demoni, sfinţi sau criminali, copii sau adulţi, voi o să rămâneţi mereu pentru mine fetiţa mea şi băieţelul meu.

Orice s-ar întâmpla nu vă judec, nu vă învinovăţesc şi nu vă urăsc. Sunteţi sângele, sufletul şi viaţa mea. Am făcut tot ce mi-a stat în putinţă pentru voi, sunteţi adulţi şi sunt convins că veţi reuşi în viaţă sau carieră cu sau fără mine de acum încolo. Vă iubesc”, le-a transmis Alin Oprea copiilor lui, în lacrimi, la „Xtra Night Show”.

Alin Oprea s-a despărţit de soţia lui, Larisa Uţă, după un mariaj de 23 ani. Solistul le-a cerut judecătorilor la tribunal ca aceasta să nu-i mai poarte numele după divorţ. „Nu-l merită din nici un punct de vedere. Nici legal şi nici moral”, a declarat Alin. Cântăreţul este decis să lupte în continuare pentru tot ce a agonisit o viaţă întreagă. Procesul de partaj se va judeca în toamnă.

„Am de gând să recâştig absolut tot ce mi se cuvine în mod legal, după munca mea de o viaţă şi toate sacrificiile făcute. Dacă aş fi fost tratat cu recunoştinţă şi respect, nu aş mai fi avut nici o pretenţie. Fiind tratat în stil «mafiot», voi lăsa legea să repare toată nedreptatea ce s-a abătut asupra mea”, a declarat artistul.

Vezi și Alin Oprea, decizie cruntă la adresa fostei soții. E vehement! Ce se întâmplă după divorțul oficial: ”Nu-l merită din nici un punct de vedere. Nici legal şi nici moral”

Citește și:

Cu ce probleme s-a confruntat Adela Popescu înainte să se întoarcă în emisiune: „Mă trezeam noaptea cu un…”

Cristina Ciobănașu și alergia de care suferă. Cu ce se confruntă actrița din „Adela”?