Actrița s-a întors după o pauză de mai mulți ani, cu filmul ”Judy”, la cărui premieră a participat recent. Numai că nu a fost primită de fani și presă așa cum spera, toată lumea spunând că e foarte schimbată.

Deși are riduri la ochi, așa cum e și normal la vârsta sa, restul pielii de pe chipul ei e foarte întinsă, dând senzația că va pocni.

Renée Zellweger are 50 de aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Actrița jură că nu s-a operat, ceea ce e posibil să fie adevărat. Dar criticii spun însă că a exagerat cu botoxul și de aici acest aspect.

Mai mult, s-a plâns actrița recent, zvonurile privind operațiile estetice au întristat-o, pentru că asta ar sugera că are nevoie de așa ceva, a declarat ea recent.

”Mă întristează”, a spus vedeta, dezvăluind că îi plac ridurile ei ”ciudate”, pentru că îi dau autenticitate și îi permit să fie ea. Vedeta a spus că și-a schimbat viziunea legată de frumusețe și că nu vrea să fie altcineva.

De altfel, mai spune ea, nici nu mai ține minte cum arăta la 30 de ani și cum trăia în acea vreme. Susține că acea decadă in existența sa e foarte comprimată, că pur și simplu a zburat.

Lăsând la o parte absența sau prezența oprațiilor estetice,  Renee e și foarte slabă, îngrijorător de slabă, spun fanii ei. Actrița a fost întotdeauna slăbuță, dar probabil că fanii ei ar vrea-o mai ”normală”, așa cum au văzut-o în seria ”Bridget Jones”.

Vezi și Celebra actriță Renée Zellweger a împlinit 50 de ani. Are chipul distrus de operații estetice

Citește și: