Legendarul Paul Anka, interpret al hiturilor ”Diana”, ”Lonely boy”, ”Put your head on my shoulder” sau ”You’re having my baby”, care l-au făcut celebru între anii 1950-1970, promite un concert deosebit pe 30 ianuarie la București. Artistul a mai venit în Capitală, când a avut un spectacol în anul 2010, dar acum revine și alături de Big Band-ul său.

Paul Anka s-a născut într-o familie cu origini libaneze, pe 30 iulie 1941, în Ottawa, Canada, şi-a făcut prima apariţie TV în anul 1957, la doar 16 ani, cu primul său cântec, Diana, care a devenit un hit internaţional. Piesa s-a vândut în peste 10 milioane de exemplare şi l-a lansat pe tânărul cântăreț de atunci în muzica internaţională. Anka a dovedit ulterior că era și un compozitor extraordinar, prin piesele sale „You Are My Destiny”, „Put Your Head On My Shoulder”, „Lonely Boy”, „Puppy Love”, „My Home Town” şi „Dance on Little Girl”.

Artistul a devenit celebru și datorită pieselor pe care le-a scris pentru Tom Jones (She’s a lady), Frank Sinatra (My way), dar și pentru Michael Jackson (Love never felt so good).

Credit foto: Flickr.com