Revista Closer a dezvăluit în exclusivitate, că Alain Delon formează un cuplu cu Valérie Trierweiler, care a fost logodnica fostului președinte francez, Francois Hollande și  a fost considerată prima doamnă a Franței.

 

„Sunt cu adevărat împreună”, titrează publicația un articol presărat de detalii intime și fotografii recente, fără a intra însă prea mult în intimitatea actorului în vârstă de 82 de ani, care trece printr-o perioadă dificilă a vieții sale, afectat de dispariția femeii vieții lui, Mireille Darc. Mai mult o imagine cu cei doi apare și pe coperta publicației.

Alain Delon si  Valérie TrierweilerSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Citește și: Magda Vasiliu trece prin clipe dificile în Italia. Mesajul dureros al vedetei: „Dacă azi nu ar fi ziua în care un copil de 5 ani nu ar fi condus pe ultimul drum…”

L-a consolat pe actor după decesul regretatei Mireille Darc, iubirea vieții lui

În ciuda diferenței de vârstă de 30 de ani dintre ei, jurnalista și marele actor au fost surprinși luând prânzul împreună în Paris, în timpul unei întâlniri romantice, scrie și ziarul Le Parisien. Se pare că idila între cei doi s-a înfiripat după ce Valerie s-a întâlnit cu el pentru un articol special cu Alain Delon pentru revista Paris Match, unde aceasta lucrează. Mai mult, Valerie a fost văzută petrecând o duminică întreagă în casa actorului, în Douchy. Ea l-a consolat pe actor și după decesul, la 28 august, a regretatei Mireille Darc.

 

Valérie Trierweiler  s-a despărțit de Holland, care era președintele Franței, după ce revista Closer, a dezvăluit relația secretă dintre fostul președinte Hollande și actrița Julie Gayet.

Fosta primă doamnă neoficială a Franței, care a părăsit palatul Elysee s-a răzbunat pe Hollande publicând o carte de memorii în care dezvăluie infidelitățile fostului președinte francez.

Potrivit Closer, Delon și Trierweiler se cunoșteau de mulți ani, însă în 2014, actorul i-a trimis ziaristei mai multe mesaje de compasiune și solidaritate în urma comportamentului „puțin elegant” al președintelui, care începuse să-și petreacă nopțile în apartamentul actriței Julie Gayet, lăsând-o singură pe Trierweiler în palatul Elysee.

Cu toate acestea, Trierweiler a negat această informație într-o postare pe Twitter.

Citește și: