Lora a avut un an greu. În luna ianuarie și-a pierdut mama, iar începutul pandemiei i-a prins pe cei doi logodnici în Bali, unde artista a vrut să meargă ca să mediteze ca să poată să treacă mai ușor peste pierderea mamei ei. Deși au vrut să stea doar două săptămâni, ei au fost nevoiți să-și prelungească ședereaîn bali cu câteva luni. Abia la sfârșitul lunii iulie, Lora și Ionuț Ghenu au reușit să se întoarcă acasă, iar pandemia i-a afectat atât pe plan profesional, cât și pe plan personal.

”Relația noastră, ca și relațiile multor oameni, a trecut prin de toate. Și noi am trecut prin foarte multe stări. Foarte multe cupluri s-au despărțit anul ăsta. Alții s-au unit mai bine. Vedem 2021 cum va fi. A fost un an greu, epuizant. Chiar dacă aveai anumite bucurii sau aveai succes pe un anumit plan, nu îți venea să te bucuri până la capăt. A existat mereu o frică, cel puțin la mine, să nu mă bucur prea tare de ceva. Îmi doresc să fim bine, să treacă pandemia, să avem concerte. Îmi doresc atât de multe lucruri…Să zâmbesc mai mult, să nu-mi mai fie frică. ”, a spus Lora în cadrul unei emisiuni TV.

Lora şi-a pus fanii pe jar, după ce a îmbrăcat rochia de mireasă. Toată lumea a rămas mască și a crezut că artista a pășit la altar, în secret. Lucrurile stau total diferit, însă! Lora a filmat cel mai recent videoclip la noua piesă lansată. Povestea este despre doi îndrăgostiți care au pus orgoliul mai presus de iubirea lor, dar deocamdată ea și Ghenu nu se grăbesc să meargă în fața altarului, fiindu-le bine așa cum sunt.

Citește și:

Gina Pistol s-a fotografiat alături de Smiley și familia lui. Cât de fericită e!

Lili Sandu a ajuns de urgență la spital cu fiul ei! Ce s-a întâmplat cu copilul vedetei: „Suntem internați…!