Într-un nou film având la bază viața artistului care s-a sinucis la numai 37 de ani, în 1997, ”Mystify: Michael Hutchence”, Kyle Minogue, acum în vârstă de 50 de ani, povestește că fostul ei iubit i-a arătat o lume construită doar în jurul plăcerilor.

Kyle, care l-a părăsit pe actorul și cântărețul Jason Donovan pentru Michael Hutchence, a povestit despre fostul solist al trupei INXS că era un om cu o ”curiozitate insațiabilă, pentru toate lucrurile bune din această viață”.

”Sex, iubire, mâncare, droguri, muzică, călătorii, cărți, orice voia să experimenteze”, povestește artista în documentarul care a avut deja premiera la Festivalul de Film de la Tribeca.

”Ca și patreneră a sa, a trebuit și eu să experimentez”, explică artista, menționând că Michael avea nevoie mereu ca toate simțurile să-i fie stimulate. ”Avea o curiozitate de nepotolit pentru toate lucrurile bune din viață, dar și pentru câteva rele”, mai spune Kyle.

”Mi-a deschis o lume complet nouă. Mare parte din ea se baza pe plăcere, ca să spun lucrurilor pe nume”, recunoaște cântăreața. ”O lume frumoasă, dar și tristă și cu siguranță blestemată”, mai completează ea.

În 1991, Kyle a zburat din Japonia la New York pentru a termina relația de doi ani cu Michael. Când i-a spus că totul între ei se termină, acesta s-a prăbușit pur și simplu pe podea și a izbucnit în plâns. Era terminat, pur și simplu, ăși amintește Kyle.

Cât despre motivul despărțirii, Kyle admite că nici până în ziua de azi nu știe ce a dus la acel deznodământ. Știe doar că multă vreme după aceea ea însăși a suferit foarte mult.

Începutul sfârșitului

La scurtă vreme după despărțire, Michael a început o relație cu Helena Christensen. A urmat un accident grav pentru atrist. Un taximetrist l-a lovit, ceea ce a declanșat o hemoragie cerebrală și o fractură craniană. Michael a scăpat însă cu viață, dar sechele rămăseseră. În 1995, cei doi aveau să se despartă.

După acest accident, artistul a început să sufere de depresie. A urmat o relație cu Paula Yates, cu care a avut și o fiică, Tiger, acum în vârstă de 21 de ani.

În 1997, a fost găsit spânzurat într-o cameră de hotel, după ce consumase droguri. Paula a murit în urma unei supradozwe de heroină, trei ani mai târziu.

Vezi și Ce mai face Jason Donovan, la 50 de ani. Cum mai arată și cu ce se ocupă

Citește și: