Potrivit presei indiene, Iulia Vântur și Salman Khan au fost surprinși serile trecute la o petrecere organizată de bunul prieten al actorului, Alivra Agnihotri, unde starul indian s-a purtat ca un adevărat gentleman cu fosta vedetă Pro TV.

El nu a scăpat-o deloc din priviri și a avut grijă de ea non-stop, conducând-o chiar și până la mașină. În plus, se pare că celebrul actor vrea să o surprindă pe Iulia cu o surpriză inedită. Superstarul caută o casă pentru Iulia, pe care vrea să i-o facă cadou ca să poată să se bucure și ea de propriul ei loc.

Iulia Vântur și Salman Khan formează un cuplu de câțiva ani

„A început deja căutările pentru iubita româncă foarte aproape de reședința familiei lui, Galaxy Apartament. Nu doar Salman Khan, dar și Arbaaz și Sohail caută un loc pentru Iulia Vântur pe care aceasta să spună că este a ei”, a declarat un prieten al actorului pentru un site indian, care a fost martor al despărților dintre cei doi și al împăcărilor. „De data aceasta lucrurile apr mult mai serioase între ei”, a adăugat sursa.

Cei doi îndrăgostiți au petrecut, în luna aprilie, câteva momente romantice în Maldive, alături de familia actorului, în compania căreia românca se pare că se simte destul de confortabil. Mai mult, Iulia spune deja că Mumbai este casa ei, nu România, cel puțin așa susține într-un video postat de ea pe Instagram, luna trecută.  Totodată, Salman Khan și-a concediat trei bodyguarzi, pentru că au dezvăluit presei detalii despre viața lui personală.

Citește și: