Relația dintre Pepe și Yasmine Ody, noua lui iubită, pare din ce în ce mai serioasă. Tânăra le-a cunoscut deja pe fetițele artistului.

Pepe pare că și-a găsit liniștea lângă Yasmine. Deși formează un cuplu de puțin timp lucurile par destul de serioase. Cei doi au botez un copil împreună, iar tânăra le-a cunoscut deja pe fetele artistului din căsătoria cu Raluca Pastramă.

Rosa și Maria au fost și ele la botez și au cunoscut-o, astfel, pe noua parteneră a tatălui lor. Fetițele au purtat rochii albe aproape identice, în timp ce tatăl lor a optat pentru un costum alb și o cămașă neagră, iar Yasmine și-a făcut apariția într- o rochie nud, mulată, ce-i punea în evidență silueta.

Deși pare fericit, Pepe este încă rezervat în declarații, deoarece relația lor este la început. Cântărețul nu vrea să se grăbească să dea detalii despre noua lui parteneră.

Cine-este-de-fapt-femeia-cu-care-Pepe-s-a-distrat-de-ziua-lui-Totul-despre-Yasmina–840×500SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

”Nu vreau sa dau momentan nicio declarație pentru că suntem foarte la început. Dacă vorbesc acum, m-aș grăbi. Nu e niciun secret și nu ascund că aș fi cu Yasmine, mai ales că am pus acele filmulețe cu noi pe Stories Instagram. Dacă aș spune acum că am o relație, și peste două luni nu vom mai fi împreună… Înțelegeți de ce nu vreau să vorbesc”, a spus Pepe, conform click.ro.

Chiar dacă a trecut prin două căsnicii eșuate, artistul nu și-a pierdut speranța și speră să găsească femeia alături de care să îmbătrânească. El a dezvăluit anterior că își dorește să se căsătorească din nou cu acte. A mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu, cu care a avut un mariaj în perioada 2006 – 2011, și apoi de Raluca Pastramă, cu care a fost însurat între anii 2012 și 2021. În plus, acesta susține că nu exclude nici posibilitatea de a deveni tată pentru a treia oară.

”Normal că-mi doresc să mă căsătoresc din nou cu acte. Dacă aș avea o relație, care este extrem de posibilă, până la urmă, poate mai urmează încă un copil, nu ai de unde să știi… Dar ce facem, mă? Ne castrăm? Ne eutanasiem? Dacă așa vrea Dumnezeu! Dar de ce? Dar de ce privezi următoarea iubită, următoarea relație de frumusețea de a avea un copil? Adică eu am deja doi! Ar fi super egoist din partea mea! De ce să nu oferi șansa fiecărei femei din viața ta? Te plimb, te respect, îți fac copii, dar fii cuminte! Fii cuminte și iubește-mă”, a mai spus Pepe.

Citește și:

Ce mai face Emil Mitrache, Americanu’ din La Bloc? Fostul actor și-a încercat norocul în mai multe domenii: „Pot să zic că mi-am luat gândul și speranța”

Fulgy, primul mesaj după ce a ieșit din clinica de reabilitare. Ce le-a transmis fanilor?