A reușit să ajungă la aceste performanțe prin multă muncă, însă pe lângă asta, marea jucătoare de tenis are și câteva regul și superstiții de la care nu se abate niciodată, mai ales atunci când urmează să intre pe teren.

Ce superstiții respectă cu strictețe Simona Halep

Simona Halep a povestit că întotdeauna intră pe teren cu piciorul drept. Nu poartă cu ea însă talismane norocoase și preferă să vorbească destul de puțin cu familia atunci când se află în turneu.

„Nu intru pe teren cu piciorul stâng, ci numai cu dreptul, nu port talismane și nu vorbesc cu fratele meu niciodată! Pe toată durata turneului, nu îi dau telefon și nu îi răspund niciodată! Doar cu mama sau cu tata iau legătură, însă și în cazul lor, le scriu mesaje scurte. Așa cred eu că o să-mi iasă bine jocurile! E hotărârea mea”, a povestit Simona Halep, potrivit playtech.ro.

Și astea nu sunt singurele reguli de care ține cont. Marea jucătoare de tenis a mai povestit că de fiecare dată când are câte un meci, își aranjează geanta într-un anumit fel, și își pune hainele așa cum le pune în fiecare zi când are meci.

„Am superstiții înainte de meciuri. Îmi aranjez geanta într-un anumit fel, încerc să-mi pun hainele așa cum le pun în fiecare zi când am meci. Când n-am meci, pot să-mi iau și altă geantă, nu contează. Dar când am meci păstrez totul la fel. Dacă joc seara, îmi fac geanta de dimineață. Îmi iau cam 10 echipamente la fiecare turneu. Iar încălțări 3-4 perechi. Depinde, pe zgură nu se uzează atât de tare, dar pe hard am nevoie cam de o pereche pe săptămână. Trebuie să uzez puțin adidașii înainte să intru pe teren, să mă obișnuiesc cu ei. În schimb, îmi place să am haine noi când joc meciuri”, a mai povestit Simona Halep.

Simona Halep a devenit pe 9 octombrie primul lider mondial în clasamentul WTA din istoria tenisului feminin românesc. A început să joace tenis la vârsta de patru ani, iar de la șase ani a început să se antreneze zilnic. La 16 ani s-a mutat în București, cu gândul să facă o carieră în tenis. ceea ce a și reușit.

Pe 13 iulie 2019, Simona Halep (7 WTA) a devenit prima româncă învingătoare în turneul de Grand Slam de la Wimbledon. În finală, în mai puțin de 60 de minute, s-a impus cu 6-2, 6-2 în fața vedetei tenisului mondial Serena Williams (10 WTA) – cu șapte titluri la Wimbledon și 23 de Mare Slem în carieră.

Vezi și Simona Halep dă din casă. Cum s-a schimbat viața ei de când s-a măritat?

Citește și:

Cine e șeful în cuplul Cabral – Andreea Ibacka: „Când cocoșul cântă…”. Cum o alintă în intimitate prezentatorul TV

Dramele marilor soliste născute în aceeași zi. Mirabela Dauer, Angela Similea și Margareta Pâslaru au suferit după divorțuri, decese, boli grave și datorii