Kate Middleton a avut o apariție încântătoare la Chelsea Flower Show. Prințesa de Wales a purtat o rochie tip cămașă, de culoare roz, la întâlnirea cu elevii școlilor invitate să participe la tradiționalul picnic, care se organizează de 110 ani încoace. Zece școli au fost invitate să participe, iar elevii s-au bucurat de întâlnirea cu viitoarea regină. Solară, zâmbitoare, răbdătoare, Kate Middleton a stat de vorbă cu copiii și a luat parte la activități, care au inclus vânătoare de insecte, planificarea unei mese cu legume crescute în grădină și descoperirea modului în care grădinile pot contribui la bunăstare.

FWROSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Regula casei regale, pe care Kate Middleton nu o poate încălca, în public

Într-un context care s-a ivit la picnic, Kate Middleton a dezvăluit singurul lucru pe care nu are voie să îl facă atunci când se află în public.

Prințesa de Wales a refuzat să semneze autografe la picnicul Chelsea Flower Show, deși mulți copii i-au cerut acest lucru, relatează People Magazine. Însă, ca refuzul să nu fie prea dur pentru micuți, ea a venit repede cu o alternativă ingenioasă.

„Nu pot să-mi scriu numele, dar pot să desenez”, le-a spus Kate copiilor, potrivit sursei citate. Astfel, în loc să se semneze, viitoarea regină a desenat o floare pentru o fetiță de șapte ani, pe nume Ruby, un copac pentru o altă fetiță și un iaz înconjurat de flori pentru unul dintre ceilalți copii prezenți.

Când a fost întrebată de copii de ce nu a putut să semneze cu numele ei, Kate a răspuns: „Numele meu este Catherine. Nu am voie să-mi scriu semnătura, este una dintre acele reguli”.

Membrii familiei regale evită să ofere autografe, deoarece există riscul ca semnătura să le fie falsificată ușor, relatează Daily Express. Această regulă a casei regale a fost însă încălcată de Regele Charles, pe atunci Prinț de Wales, dar a fost o excepție care nu s-a mai repetat. Charles a semnat un autograf pentru o victimă a inundațiilor devastatoare din 2010, scriind „Charles 2010”, pe o bucată de hârtie. Altfel, Charles răspunde solicitărilor de autografe cu: „Îmi pare rău, nu mi se permite să fac asta”.