Mihai Albu și Iulia Albu au decis să pună capăt căsniciei lor în 2013, exact acum 10 ani, când celebrul creator de pantofi a fost de acord ca fosta soție să rămână cu numele său de familie, dar și să dețină custodia fetei pe care aceștia o au împreună, Mikaela.

Chiar dacă cei doi au fost mereu rezervați și discreți cu privire la motivele care i-au adus în prag de despărțire și i-au făcut să renunțe la povestea lor de dragoste, bărbatul a decis să „dea din casă” și să ofere publicului partea sa de adevăr. Așadar, printre principalele motive invocate de acesta pentru despărțire se află și atitudinea pe care fosta soție începea să o aibă.

„Avea o găină, a venit cu o găină acasă, cu care am stat un an. Nu, glumesc, atitudinea, chestia asta de a ieși mereu în evidență.

Cu siguranță că a avut și o strategie, pentru că și-a păstrat numele. Eram cunoscut atunci și i-a folosit. În anul divorțului s-a angajat la Kanal D, cine era atunci? Fosta soție a lui Mihai Albu. Nu este clar?

Eu nu apar la televiziuni ca ea, ea are notorietate mai mare, acum pot fi eu considerat fostul ei soț, și nu ea.”, a declarat Mihai Albu, în cadrul emisiunii În Oglindă.

Iulia Albu, mesaj deloc subtil pentru actualul partener: ”Doamne, cât de bine îmi stă cu un copil mic! Vreau și eu! Îmi doresc un copil, dar… e un mare dar”

mihai-albu-si-actuala-iubitaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Regretă că i-a permis Iuliei Albu să-i păstreze numele

Iulia Albu se bucură acum de notorietate, motiv pentru care vedeta nu ar mai putea renunța la numele care a consacrat-o. Cu toate acestea, fostul soț trăiește și în ziua de astăzi cu regretul că i-a permis ca după divorț să păstreze numele. Dacă atunci nu părea a fi o problemă, scandalurile și certurile în care aceasta a mai fost implicată de-a lungul timpului l-au făcut pe designer să realizeze faptul că atunci nu a luat cea mai bună decizie.

„Îmi pare rău că i-am lăsat numele, că am fost de acord cu păstrarea numelui meu. A fost o negociere pe nume, am fost de acord fiecare cu ce am avut de cerut. S-a mers la notar, noi am divorțat amiabil. Nu cred că dacă nu îi dădeam numele ar fi zis ceva. Mi l-a cerut și am fost de acord. Acum, indiferent ce face, după mine face lucruri aiurea.

Are tot felul de articole rele, se ceartă, eu sunt pomenit acolo, pentru că a păstrat numele.

La notar, toate negocierile au mers ok, dar acum realizez că un bărbat nu e bine să îi lase numele fostei soții, pentru că ea se va recăsători, deci la ce îi folosește? Eu nu aș fi păstrat numele ei, de ce ea mi l-a cerut? Acum nu se mai poate face nimic.”, a continuat acesta.

Iulia Albu, primele declarații despre relația fostului soț: „Doamna pare o persoană…” De fapt cine e noua iubită a lui Mihai Albu și cu ce se ocupă

Ce relație are Mihai Albu cu fiica sa

Nici cu fiica sa nu are o relație extrem de strânsă, spune Mihai Albu, vizibil afectat. Bărbatul mărturisește că și-ar dori să o vadă mai des pe aceasta, însă mama sa este cea care îi decide programul și îi permite să plece de acasă.

„Nu reușesc (n.r să mențin legătura cu fiica mea), nu e ok, e loc de mai bine. Tatăl care e plecat e cam plecat. Nu-l poți substitui, înlocui, completa timpul pe care l-ai fi avut zi de zi. Nu se poate.

Tot ce pot să spun e că o iubesc foarte mult, îmi doresc să o văd cât mai des, când mă întreabă când ne vedem îi spun să o întrebe pe mami când o lasă.”, mai spune el.

Între timp, Mihai Albu are o femeie în viața sa, și ea mamă, cu toții locuind cu mama designerului, care este bolnavă că de care el se îngrijește. Cât despre Iulia Albu, și aceasta este de ceva vreme într-o relație și toată lumea așteaptă nunta.

Vezi și Mihai Albu a trecut la nivelul următor în relația cu iubita: „Stă la mine împreună cu fetița!” și Mihai Albu, despre o nouă căsătorie, la 10 ani de la divorțul de Iulia Albu: „Lucrurile nu stau pe loc”

Citește și:

Fiica Ioanei Ginghină a împlinit 15 ani și este bucățică ruptă din tatăl ei, Alexandru Papadopol. Ruxi, ședință foto ca o divă

Cum se simte Horia Moculescu după ultima operație. Are 86 de ani, dar nu renunță la muzică: „Compun, muncesc, am concert”