Norocul său a fost că accidentul vascular a fost unul minor, așa că regizorul a mers singur la spital.

Incidentul a survenit când Singleton, în vârstă de 51 de ani, tocnmai se întorsese dintr-o excursie în Costa Rica.

În ultimii ani, John Singleton a fost mai activ în domeniul televiziunii, fiind creatorul şi producătorul executiv al serialului difuzat de postul FX „Snowfall”, aflat anul acesta la al treilea sezon.

A primit două nominalizări la premiile Emmy în 2017, pentru regia unui episod al seriei FX „The People V. O.J. Simpson: American Crime Story” şi pentru documentarul „L. A. Burning: The Riots 25 Years Later”.

Singleton, care a regizat filme precum „2 Fast 2 Furious” (2003) şi „Shaft” (2000), cu Samuel L. Jackson, dar şi videoclipul piesei lui Michael Jackson „Remember the Time”, a primit două nominalizări la Oscar pentru filmul „Boyz n the Hood”, în 1991. La momentul respectiv a fost primul afro-american, dar şi cea mai tânără persoană nominalizată la Oscarul pentru regie.

După debutul de succes cu „Boyz n the Hood”, Singleton a mai regizat producţii precum „Poetic Justice” (1993), cu Tupac Shakur şi Janet Jackson, thrillerul „Four Brothers”, cu Mark Wahlberg, Tyrese Gibson, André Benjamin şi Garrett Hedlund, precum şi episoade din serialele „Empire”, „American Crime Story” şi „Billions”.

Vezi și Doliu în showbiz! Îndrăgitul actor din ”Beverly Hills 90210” s-a stins din viață la 52 de ani! A suferit un accident vascular cerebral

Citește și: