Andi Moisescu împreună cu Marius Florea Vizate, Gojira și Elena Merișoreanu vor discuta despre Folclorul de rit nou și vor face referire la tehnologia la țară, întâlnită din ce în ce mai des în noile videoclipuri.

Povestea din filmul Două lozuri

În rubrica Next Gen, Andi Moisescu îl va avea invitat pe regizorul filmului Două lozuri, Paul Negoescu. El va vorbi despre ideea peliculei și povestea care se învârte în jurul celor trei protagoniști, Sile (Dragoș Bucur), Dinel (Dorian Boguță) și Pompiliu (Alexandru Papadopol). Cei trei află că nu e de ajuns să fii declarat câștigător doar pentru că ai toate numerele bifate pe bilet, ci e nevoie să “suferi” până ajungi milionar.

Personajele trec printr-o serie de aventuri pentru a se putea prezenta la Loterie și a-și ridica marele premiu, iar Paul Negoescu va vorbi despre filmul care a avut avanpremiera săptămâna aceasta.

Analiză publicitară: George Clooney într-un nou spot

În cadrul rubricii 101 locuri, va avea loc o incursiune prin Brașov și Prejmer, iar Șerban Pavlu și Ioana Filip vor discuta împreună cu Andi Moisescu, în rubrica The Pubfather, despre apariția lui George Clooney într-un nou spot publicitar.

Duminica, de la 13:00, sau în reluare după miezul nopții, poate fi urmărit cel de-al 24-lea sezon Apropo TV.

Credit foto: Pro Tv