„Am scris deja scenariul sezonului 3, dar am decis să-l anulăm. Inițial, am plănuit un sezon final, însă  când am aflat ce rating au avut primele 70 de episoade, am decis să le prelungim până la 74 și să renunțăm la sezonul trei. Ne-am așezat la masă toată echipa și aceasta a fost concluzia la care am ajuns. Ne-am oprit la două sezoane și acesta a fost finalul”, a spus aceasta. „Vom vedea în anii următori …”, a mai postat aceasta, precizând că deocamdată nu există planuri în acest sens.

nihanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 17

Astfel, în loc ca povestea de dragoste dintre cei doi să se termine la nunta fericită a lui Kemal și Nihan, finalul a fost unul tragic, în care Kemal s-a sacrificat pentru soția lui și fetița lor, Denis, alegând să moară într-o explozie alături de Emir, ca să le scape de acesta.

Citește și: Actorul Vladimir Drăghia a devenit recent tată. Iată prima imagine cu fetița lui

Finalul a fost unul tragic

De altfel, regizoarea a spus că într-o altă declarație că serialul a fost o dramă și așa cum spune și numele acestuia ”kara sevda”, ce înseamnă o iubire neagră sau imposibilă, finalul nu avea cum să fie unul fericit. Cu toate acestea, pe youtube au început să apară mai multe filmulețe cu sezonul trei al serialului, însă se pare că acestea nu sunt reale, ci sunt făcute de fani. De asemenea, în  Kyrgyzstan, telespectatorii au făcut un alt sfârșit serialului.

Burak Ozcivit şi Neslihan Atagul au interpretat fără cusur rolurile celor doi îndrăgostiţi, Nihan și Kemal, în serialul „Dragoste infinită”, difuzat de Kanal D, reuşind să pună perfect în scenă o poveste de dragoste uluitoare, care a avut însă un final dramatic.

Citește și: