Astfel, potrivit declarațiilor unor apropiați, Ducesa de Cambridge va naște, ca și-n cazul celorlalte dăți, în spitalul St. Mary`s. Aceasta are deja un salon ultra-exclusiv pregătit pentru ea la Lindo Wing. Și-n privința echipei medicale, Kate a avut aceleași preferințe, rugându-l pe doctorul Alan Fathing (54) s-o asiste la naștere, așa cum s-a întâmplat în cazul venirii pe lume Prințului George și-a surioarei sale, Prințesa Charlotte.

Kate Middleton și prințul William au terminat pregătirile pentru venirea micuței

Kate Middleton și prințul William vor deveni în luna aprilie părinți pentru a treia oară, dar cei doi au terminat deja toate pregătirile pentru venirea micuței.

Ducesa de Cambridge și-a exprimat intenția de a-și aduce cel de-al treilea copil pe lume acasă, în reședința familiei, la palatul Kesington. Deși prințul William și-a susținut soția, cei doi au fost nevoiți să-și schimbe planurile pentru că „s-au lovit” de refuzul reginei Elisabeta a-II-a, care le-a spus clar că acest lucru nu se va întâmpla. Așadar, Kate va naște la spitalul St.  Mary`s din Londra, ca și la celălalte două sarcini. Și gemenii lui George Clooney, Ella și Alexander s-au născut tot aici. Ducesa va fi asistată la naștere de medicul ei  Alan Farthing, chirurg-ginecolog, ce va coordona întreaga echipă, și nu va lipsi nici medicul obstetrician-ginecolog Guy Thorpe-Beeston, specializat pe sarcini cu risc înalt.

Citește și:  Doliu în familia regală. A murit prințul consort. Care a fost cel mai mare regret al vieții lui

Ce nume va primi copilul

Cel de-al treilea copil al cuplului va veni pe lume în aceeași lună în care e născută și străbunica lui, Elisabeta a II-a, care e născută pe 21 aprilie. Însă, deocamdată nu se știe data exactă în care micuțul va veni pe lume.

Palatul Kensington nu a anunțat oficial ce sex va vea copilul, însă publicațiile sin SUA și Marea Britanie au aflat că ducesa va naște tot o fetiță. Mai mult, micuța se va numi prințesa Mary sau chiar Elisabeta, ca străbunica ei, sau prințesa Alice (numele mamei prințului consort Philip).

De altfel, Kate nu a cerut încă o bonă. La îngrijirea celui de-al treilea copil o va ajuta tot Maria Borrallo, bona prințesei Charlotte și a prințului George. Cum micuța a început grădinița, iar fratele ei merge la școală, ducesa este de părere că ea și cu bona se vor descurca de minune fără un alt ajutor.

Cel de-al treilea copil al lui Kate MIddleton va devenit cel de-al cincilea moștenitor al tronului, în ordinea succesiunii, după regina Elisabeta a II-a, prințul Charles, prințul William, prințul George și prințesa Charlotte, drept urmare prințul Harry va deveni astfel cel de-al șaselea moștenitor. Imediat după ce bebelușul va veni pe lume, palatul Buckingham va face anunțul oficial și va trimite și un comunicat cu detalii despre copil, în ceea ce privește greutatea, înălțimea și sexul, dar și ora exactă la care s-a născut.

Citește și: