Tara Jayne McConachy, australianca în vârstă de 33 de ani, fostă asistentă medicală, recunoaște sincer că este obsedată de operațiile estetice.

Potrivit Mirror, ea a cheltuit aproape un sfert de milion de dolari pentru a-și îmbunătăți corpul de-a lungul anilor.

Săptămâna trecută, Tara Jayne a atras toate privrile celor aflați pe plaja din Port Melbourne, acolo unde bruneta a ieșit să se relaxeze.

Fosta asistentă, care a suferit cinci măriri de sâni și șase operații la nas, precum și nenumărate injecții cu Botox și filler pe buze și pe față, a purtat un costum de baie minuscul înflorat, în timp ce se plimba în sus și în jos pe plajă, lăsând la vedere implanturile fesiere și sânii de asemenea măriți cu ajutorul implanturilor mamare.

EXCLUSIVE: *NO DAILYMAIL ONLINE* Plastic Surgery Queen Tara Jayne McConachy Shows Off Her $200,000 Worth Of Body Work In A Floral Bikini During An Outing To The Beach In Port MelbourneSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Obsedată de operații estetice și de participarea la reality show-uri tv

Anul trecut, Tara Jayne McConachy a apărut în serialul documentar australian „Mirror Mirror”, care urmărește un grup de persoane dependnte de operațiile estetic.

În timpul show-lui, Tara s-a descris ca fiind o „păpușă Barbie cu ediție limitată îmbunătățită” și a insistat să fie supusă mai multor intervenții chirurgicale pentru a avea sâni mai mari.

De asemenea, ea a apărut și în reality show-ul american „Botched”, acolo unde a încercat să-i convingă pe chirurgii esteticieni Paul Nassif și Terry Dubrow mărească sânii, atât de mult cât își dorea ea, dar a fost refuzată, explicândui-se că ar trebui să câștige 5% din greutatea ei corporală pentru a se califica pentru operație.

Citește și: Ce intervenții estetice are Lora. Pe una a repetat-o de 4 ori!

xKatie Price s-a operat din nou. Ce intervenții estetice și-a mai făcut de această dată