Totuși, pe cele pe care le are deja le va folosi în continuare, scrie presa britanică.

Informația a fost făcută publică de cea care se ocupă de ținutele reginei, Angela Kelley, și apare într-un volum de memorii publicat recent, ”The other side of the coin”. Cartea este autorizată de regină și vine cu tot felul de informații inedite legate de monarh, inclusiv aceea că pantofii monarhului sunt purtați, înainte ca regina să-i încalțe, chiar de croitoreasa sa, autoarea cărții.

Un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham a confirmat faptul că nu vor mai fi cumpărate ținute din blană naturală, ci doar artificială. Totuși, cele care sunt deja în garderoba reginei vor fi purtate în continuare.

Regina Elisabeta a iubit dintotdeauna blana naturală, având nenumărate cape, unele vechi de zeci de ani sau chiar mai mult. Tocmai de aceasta a fost adesea criticată de activiștii pentru drepturile animalelor, mai cu seamă că multe case de modă deja au renunțat să mai folosească această materie primă. Printre acestea se numără Gucci,  Calvin Klein, Stella McCartney, Vivienne Westwood, Tommy Hilfiger, Versace, Armarni and Hugo Boss.

Și Kate Middleton este mare iubitoare de blană naturală, dar, spune ea, o achiziționează din locuri în care animalele nu sunt chinuite.

Vezi și Ce frumos își alintă prințul Harry și Meghan Markle bebelușul! Uite și cum e strigată regina

Citește și: