Cântărețul lton John a povestit în autobiografia sa, abia lansată, ”Me”, că a asistat la o scenă delicioasă, a cărei protagonistă a fost regina Elisabeta. Se aflau la o petrecere, cu ani în urmă, iar regina i-a spus nepotului său vicontele Linley să meargă să vadă cum se simte sora sa, Lady Sarah Armstrong-Jones. Aceasta urcase în camera sa, pentru că nu se simțea bine.

”Nu te certa cu mine. Eu sunt regina!”

Pentru că Linley nu a vrut să facă ceea ce-i spusese bunica sa, refuzând în mod constant, monarhul s-a văzut nevoit să ia măsuri. S-a ridicat și la pălmuit pe față: spunându-i: ”Nu te certa cu mine. Eu sunt regina!”. Scurt și cuprinzător, iar nepotul său imediat i-a îndeplinit cererea.

Observând că întreaga scenă a avut martori – e vorba despre cântărețul Elton John – regina s-a întors către acesta și i-a făcut cu ochiul.

”În privat, regina poate fi extrem de amuzantă”, notează Elton John în cartea sa.

Richard Gere și Sylvester Stallone s-au bătut pe prințesa Diana. Cine a câștigat

Artistul s-a referit și la un alt moment ce implică un personaj al familiei regale britanice, pe prințesa Diana. Se afla la o petrecere, iar prințesa se despărțise deja de prințul Charles. Locul mustea de vedete: Richard Gere, Sylvester Stallone și George Michael fiind doar câțina dintre cei prezenți.

Artistul își amintește că atât Richard Gere, recent despărțit pe atunci de Cindy Crawford, și Sylvester Stallone erau cu ochii pe prințesă. Iar aceasta părea că-i răspunde avansurilor lui Richard Gere.

La un moment dat, însă, Richard Gere și Sylvester Stallone erau de negăsit. I-a căutat și i-a găsit pe amândoi certându-se cu privire la Diana. Se pare că Stallone avea planuri mari cu prințesa, dar acestea i-au fost zădărnicite de Gere.

Deși disputa lor a fost oprită, tensiunea a plutit în aer întreaga seară. În final, Sylvester Stallone s-a văzut nevoit să plece singur acasă, prințesa rămânând cu Richard Gere. La plecare, Stallone ar fi spus că nu ar fi venit în veci la petrecere dacă ar fi știut că ”al naibii prinț fermecător” avea să fie și el prezent, referindu-se la Richard Gere.

Vezi și Kevin Costner a confirmat că prințesa Diana urma să joace cu el într-un film. Aveau chiar și scene intime. La o zi după primirea scenariului, a murit

Citește și: