Meghan, în vârstă de 38 de ani, şi Harry (35 de ani) ar urma să fie prezenţi la evenimentul de la Westminster Abbey împreună cu fiul lor Archie, care are acum nouă luni.

După participarea la eveniment, cuplul va reveni în Canada, unde s-a stabilit după ce a decis să nu mai fie parte activă a familiei regale.  Meghan, Harry şi Archie au o viaţă liniştită pe insula Vancouver, unde locuiesc într-o reşedinţă în valoare de 14 milioane de dolari. “Le place viaţa liniştită. Fac plimbări lungi, fac yoga şi Meghan găteşte”, a afirmat o sursă.

În plus, presa de peste Ocean scrie că ducii de Sussex și-ar căuta o casă și în Los Angeles.

Săptămâna trecută, Harry şi Meghan au mers la Miami pentru un eveniment JP Morgan, prima lor apariţie publică de când au renunţat la privilegiile regale.

Prinţul Harry şi soţia sa Meghan Markle au anunţat în urmă cu o lună că vor să devină independenţi. Cei doi au renunţat la alocaţia regală şi trebuie să returneze unele cheltuieli publice de care au beneficiat, în special 2,4 milioane de lire sterline (2,8 milioane de dolari), bani cu care a fost renovată reşedinţa lor din regat.

Vezi și În sfârșit, cineva care nu se teme să spună lucrurilor pe nume: Meghan și Harry au fost forțați să plece din Marea Britanie, alungați!

Citește și: