Monarhul în vârstă de 92 de ani a venit la Palatul Kensington, reședința prințului William și a familiei sale, cu elicopterul personal. Îmbrăcată într-o bluză de un roz pal, o fustă în carouri, o vestă bleumarin matlasată, pantofi joși, negri, la fel ca poșeta, și nelipsitul batic, regina, un pic adusă de spate, a fost fotografiată ținând în mână un buchet mic de flori, cel mai probabil culese chiar de ea. Un buchet de flori mici, sălbatice, nepretențioase, colorate în alb și galben.

Sigur, ar fi putut să-i ducă orice și faptul că a ales să se exprime simplu, modest, face ca gestul său să fie și mai frumos.

Au stat la palat o oră și jumătate

Un pic mai târziu a venit și unul dintre copiii ei, prințul Charles. Cei doi au rămas la palat, cel mai probabil în prezența micului prinț, circa 90 de minute.

În ziua în care prințul a venit pe lume, regina a fost văzută călărind în curtea palatului său. A fost însă probabil informată despre nașterea lui Louis prima, așa cum e tradiția în familia regală britanică.

Probabil a fost tot prima care a aflat întregul nume pe care mezinul lui William l-a primit: Louis Arthur Charles. De fapt, întregul său nume este Altețea Sa Regală prințul Louis Arthur Charles de Cambridge.

Micuțul a fost înregistrat oficial marți, la 8 zile de la nașterea sa. Prințul George, de exemplu, a fost înregistrat la 11 zile de la venirea pe lume, în timp ce prințesa Charlotte la 3 zile.

În mod surprinzător, în certificat, la ocupația mamei, scrie că este ”prințesă a Marii Britanii”, deși după căsătorie lui Kate nu i s-a dat acest titlu.

Citește și: