Crăciunul este cea mai așteptată sărbătoare a anului în întrega lume și nici membrii familiei regale nu fac excepție de la această regulă. Acesta reprezintă un adevărat motiv de bucurie la palatul Buckingham , iar regina le-a impus tuturor membrilor familiei regale trei reguli pe care le vrea respectate cu sfințenie și de la care nimeni nu poate să facă rabat.

Nimeni nu deschide darurile de Crăciun fără aprobarea prințului consort Philip. Se pare că doar micul prinț George reușește să mai tragă cu ochiul și să-și desfacă înainte de Crăciun cadoul, fapt pentru care anul acesta este pedepsit. În al doilea rând, toți membrii familiei regale trebuie să lase cadourile sub brad fără ca cineva să-i vadă, iar cu cât cadoul este mai ieftin, cu atât mai bine.

Membrii familiei regale trebuie să se cântărească înainte de ospățul de Crăciun

Iar cea de-a treia regulă a reginei este una mai ciudată. Majestatea SA le cere membrilor familiei regale să se cântărească înainte și după masa de Crăciun. Ei trebuie să se cântărească înainte și după ce s-au ospătat la masa de Crăciun, iar acest lucru trebuie să demonstreze că s-au simțit bine și le-a plăcut mâncarea.

Mai mult de atât, în familia regală mai există câteva tradiții ce sunt respectate doar de bărbați. Mai exact, prinții William și Harry joacă în fiecare an, în ziua de Ajun, un meci de fotbal cu angajații de la Sandringham, iar în a doua zi de Crăciun aceștia merg la vânătoare.

Citește și: