Potrivit presei britanice, Harry și Meghan plănuiesc să se căsătorească în secret și nu vor să facă un eveniment mare care să atragă atenția presei. Vor o ceremonie simplă și să se ocupe singuri de tot. Deși roșcovanul familiei regale încă nu a anunțat oficial că s-a logodit cu starul din serialul american „Suits”, acesta vrea să dezvăluie totul în curând.

Bat clopotele de nuntă iar în familia regală. Iubita prințului Harry, surprinsă în timp ce proba rochii de mireasăSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Din momentul în care vor anunța logodna, cei doi îndrăgostiți vor să înceapă rapid și planurile de nuntă. „Vor să se căsătorească într-un loc privat și departe de ochii presei. Nu vor o nuntă publică”, a declarat o sursă pentru revista US Weekly.

Cu toate acestea, Suverana i-a explicat clar roșcovanului că nu îl va lăsa niciodată să încalce protocolul astfel. Chiar dacă nu-I place stilul de viață regal, ea i-a amintit că face parte din monarhia britanică și nu poate să fugă să se căsătorească într-un loc secret fără ca ea să știe.

Palatul Buckingham a refuzat să dea declarații despre nunta lui Harry

„Toată lumea se așteaptă ca Harry și Meghan  să aibă parte de o nuntă regală ca cea a lui William cu Kate mIddleton, în 2011, însă mezinului familiei regale nu-i surâde deloc ideea. Unul dintre motivele pentru care o iubește pe Meghan așa mult, e faptul că este cu picioarele pe pământ. Evident, primește foarte multă atenție media din cauza relației cu Harry, însă nu este genul de persoană care vrea să se afle pe primele pagini ale ziarelor. Cu alte cuvinte, nu este o Middleton. Ea ar prefera, mai degrabă, să se căsătorească în prezența familiei și a câtorva prieteni apropiați, decât să aibă o nuntă pompuoasă și uriașă, la care să aibă invitați pe care nici măcar nu-I cunoaște”, a mai declarat sursa.

Cu toate acestea, palatul Buckingham nu a făcut până acum nici un comentariu legat de nunta lui Harry cu Meghan.