Editorii revistei americane  susțin că regina consideră că  Meghan nu este genul de mireasă pe care și-o dorea pentru răsfățatul ei nepot Harry. Surse de la palat au declarat că Suverana ar fi vrut ca soția roșcovanului să fie o femeie aristocrată, ci nu o actriță care a apărut îmbrăcată sumar în pictoriale și la televizor.  Mai mult, Suverana nici nu dă șanse prea mari mariajului lor și nici nu încearcă să-și ascundă antipatia față de starul din filmul „Suits”.

„Regina Elisabeta a II-a nu o place deloc pe Meghan. Nu este genul de mireasă aristocrată pe care și-o dorea pentru Harry. Este îngrozită de faptul că este vorba despre o actriţă care a jucat în scene sexy, care mai este și divorţată, metisă și americancă. Îi este frică că aceasta va stârni scandal și-i va frânge inima lui Harry, care refuză să semneze un contract prenupţial pentru a-și proteja averea de 40 de milioane de dolari“, a declarat o sursă pentru revista Globe, potrivit Radar Online.

Citește și: Andreea Bănică a mărturisit că are mari probleme de sănătate: „Eu de trei luni de zile nu-mi iau copilul în brațe…”

Regina și-a arătat public antipatia față de Meghan

Elisabeta a II-a și-a arătat antipatia pentru viitoarea mireasă chiar și prin anunțul prin care și-a dat acordul pentru nunta lor. „Îmi declar consimţământul la un contract de căsătorie între preaiubitul meu nepot Prinţul Henry Charles Albert David de Wales şi Rachel Meghan Markle“, a spus aceasta.  Declarația ei este una extrem de rece și distantă față de cea în care a anunțat nunta prințului William cu Kate Middleton, în care a vorbit despre Kate cu multă dragoste și admirație, numind-o „iubita și fidela noastră Catherine Elizabeth Middleton“. Mulți au considerat că prin decizia ei de a nu folosi nici un apelativ pentru Meghan, nu a făcut altceva decât să o umilească public pe actriță.

Nu e prima dată când iese la iveală faptul că regina nu este de acord cu alegerea nepotului ei. La scurt timp, după ce prințul Harry și-a anunțat logodna cu actrița Meghan Markle, în presa britanică au apărut mai multe zvonuri că Suverana refuză să participe la nunta celor doi pentru că nu o place pe mireasă.

Citește și: Drama în showbiz! Fiul unui cunoscut actor s-a sinucis. Avea doar 16 ani: „Sunt sfâșiat…”

 

 

Citește și: