Regina Marii Britanii este pe cale să încalce ea însăși regulile Coroanei, de dragul unui om din popor. Ea a decis să participela funeraliile unui om de rând, chiar dacă protocolul regal nu-i permite acest lucru, pentru că evenimentul nu este organizat de Casa Regală.

Suverana suferă foarte tare după buna ei prietenă, spunând despre ea că i-a fost cea mai loială asistentă personală. Annette s-a stins subit, după o boală scurtă. Ea  a fost și o angajată de încredere a casei Regale Britanice. Femeia a lucrat pentru regină din anul 1974 și ele au avut o relație foarte specială, potrivit Daily Mail.

Annette Wilkin a fost la început menajeră la Castelul Windsor, apoi șefa menajerelor de aici. Ulterior a devenit asistenta personală a reginei în materie de vestimentație, dar și confidenta acesteia.  Mai mult, regina ținea atât de tare la Annette, încât a fost singura persoană căreia i-a încredințat unul dintre iubiții ei căței din rasa Corgis.

 

„Ea era mereu îmbrăcată impecabil, în deplin control față de funcția ei și bună cu toți membrii staff-ului. Regina și toți din familia regală au adorat-o și aproape că au considerat-o parte a familiei. Nu s-a măritat niciodată, dar a fost devotată muncii sale, dedicându-și viața Familiei Regale”, au declarat surse din anturajul reginei.

 

Conform protocolului regal, suveranii Marii Britanii nu participă la funeralii, pentru a nu atrage atenția asupra lor la asemenea evenimente. Cel mai adesea, ei trimit reprezentanți ai Casei Regale. Nu și de această dată, regina dorind să facă o excepție pentru un om care a însemnat mult pentru ea.

Citește și: