Regina, în vârstă de 91 de ani, se departe cu greu de bradul de Crăciun pentru că acesta îi amintește de regele George al VI-lea, tatăl ei, decedat într-o zi de 6 februarie.

Chiar dacă acesta a murit în urmă cu peste 60 de ani, regina și acum asociază Crăciunul și perioada de după acesta cu tatăl ei.

Mai mult, regina și soțul ei, prințul consort Philip, stau la moșia din Sandringham (unde a murit regele) de la Crăciun până pe 6 februarie.

În Anglia, a ține bradul de Crăciun și decorațiunile până după 6 ianuarie aduce ghinion. Însă regina a fost întotdeauna o nonconformistă, în limitele etichetei presupusă de statut, așa că nu-i pasă de astfel de superstiții.

Un monarh nonconformist

Regina s-a dovedit deschisă la minte și în alte privințe. Meghan Markle, logodnica prințului Harry, a fost primită să petreacă Crăciunul pe această proprietate, chiar dacă, prin tradiție, la un astfel de eveniment nu pot participa partenerii membrilor familiei regale (necăsătoriți). Regina a făcut însă o excepție, mai cu semă că nunta e doar o chestiune de timp, urmând să aibă loc în 19 mai, la o lună după ce Kate va naște.

Foto: Hepta

Vezi și ultimele detalii legate de nunta prințului Harry cu Meghan și ce cursuri intensive ia în această perioadă viitoarea lui mireasă.

Citește și: