Elisabeta a II-a a Marii Britanii a decis să-i elimine pe prinţul Harry şi Meghan Markle de pe site-ul familei regale. Ducii de Sussex nu sunt însă singurii care au fost scoși de pe site-ul familiei, ci de același tratament a avut parte și prințul Andrew, fiul reginei, care în ultimul an  a fost implicat într-un scandal sexual.

Site-ul Windsor oferă acum opţiunea de a accesa doar conturile reţelelor de socializare ale reginei (unde apar informaţii şi despre ceilalţi membri ai casei regale), ori site-urile palatului Kensington şi Clarence House, dedicate ducilor de Cambridge, prinţul William şi soţia sa Kate Middleton, şi respectiv prinţului Charles şi soţiei sale, Camila Parker-Bowles, ducesă de Cornwall.


Așadar, în cazul lui Harry şi Meghan, interdicţia de a folosi cuvântul „royal” în urmă cu câteva luni, ca parte a ieşirii lor oficiale din familia regală britanică îi va obliga să desfiinţeze fundaţia pe care au creat-o după ce au renunţat la cea pe care o împărţeau cu ducii de Cambridge şi cu care relaţiile s-au deteriorat.

Prințul Harry, față în față cu Regina. Întâlnire emoționantă de 4 ore. Ce i-a spus nepotului eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7


La sfârşitul lunii iulie Harry şi Meghan au depus actele pentru a desfiinţa Sussex Royal, potrivit presei canadiene, şi, deşi site-ul cu acest nume este încă deschis, nu mai este activ de când cei doi au plecat în America, în martie, pentru a-l creşte pe micul Archie departe de obiectivele foto şi de presiunea care i-a determinat să înfrunte tabloide britanice în sala de judecată. 

În urmă cu câteva săptămâni, prinţul Andrew şi-a închis contul oficial ca duce de York, în încercarea de a trece cât mai neobservat după ce a fost implicat în cazul traficantului de minore Jeffrey Epstein, un scandal care l-a obligat să se retragă din funcţiile oficiale de membru al casei regale britanice.

Ca urmare a acestei „retrageri” aproape complete, nici măcar nu se ştie dacă cel de-al treilea fiu al suveranei britanice a fost sau nu prezent la nunta fiicei sale, Beatriz de York, cu omul de afaceri italian Edoardo Mapelli. Tatăl miresei nu apare în niciuna dintre fotografiile postate oficial.

Citește și:

Cristina Șișcanu, criticată după ce s-a filmat în costum de baie: „Nu ți pare că ar trebui să te duci la sală?”

Andra și Cătălin Măruță au sărbătorit 12 ani de când au zis „DA”: „Am început capitolul frumos din viața mea…”