Însoțită de un membru al personalului, cu nelipsita basma, monarhul, care în weekend a împlinit 92 de ani, s-a plimbat pe cal o bună bucată de vreme. Tocmai fusese anunțată că Kate Middleton născuse cel de-al treilea copil.

În ciuda vârstei sale, regina iese adesea la călărie, acesta fiind unul dintre hobby-urile ei. Pasiunea i-o împărtășește și prințesa Charlotte, fiica lui William și Kate.

Dacă vrei și tu să practici călăria, uite o listă cu cluburi de echitație din București și împrejurimi!

George era la școală când s-a născut fratele său

Când frățiorul lui venea pe lume, prințul George, de 4 ani, era la școală. Cât despre Charlotte, aceasta se afla la Palatul Kensington, reședința sa și a părinților săi.

Numele mezinului lui William și al celui mai mic dintre strănepoții reginei încă nu a fost făcut public. Nici sexul său nu a fost știut, nici măcar de către părinți, până la nașterea sa.

La casele de pariuri, numele cu cele mai mari cote sunt Albert și Arthur.

După ce William și Kate și-au prezentat copilul, chiar în fața maternității unde ducesa a născut, prințul a ținut să facă o glumă, spunând ”Nu v-am făcut să așteptați prea mult”. Și e adevărat. Dacă în cazul prințului George, Kate a fost în travaliu 10,5 ore, acum Kate a mers la spital la 6 dimineața, iar la ora 11.00 era deja mămică a trei copii.

Nou-născutul, cel mai greu vlăstar regal din ultimii 120 de ani, el venind pe lume cu 3,8 kilograme, este al cincilea în ordinea succesiunii la tron. Nașterea sa l-a plasat pe prințul Harry pe poziția a șasea.

Vezi și Primele imagini cu cel de-al treilea copil al lui Kate Middleton și al prințului William. Micuțul a bătut recordurile. Este primul bebeluș regal care a reușit să facă asta

Citește și: