Regina Elisabeta a II-a pare că vrea să pună punct scandalului dintre familia regală și ducii de Sussex. Astfel, astfel ea a făcut primul pas spre împăcare, iar gestul ei a uimit pe toată lumea.

Monarhul a mărturisit că este dezamăgitul de nepotul ei, care a făcut împreună cu Meghan Markle dezvăluiri scandaloase despre familia regală. Însă, Elisabeta a II-a pare pregătită acum să dea totul uitării. Mai mult, ea este cea care a făcut primul pas spre împăcarea cu ducii de Sussex.

Mai exact, regina i-a invitat la Jubileul de platină, în 2022, când va sărbători 70 de ani de domnie. Potrivit unor surse din cadrul familiei regale, chiar dacă nu sunt membri activi ai familiei, Harry şi Meghan vor participa la parada oficială de ziua Reginei şi la parada Trooping the Colour, care vor avea loc la Londra în vara lui 2022, organizată pentru a marca ziua Reginei. Ceea ce nu se știe e dacă vor sta și la balcon, alături de cei mai importanți din familie. Decizia le va aparține însă celor care se ocupă de imaginea Casei Regale, nu Reginei. Gestul ei a uimit oricum pe toată lumea. Nimeni nu se aștepta ca ea să fie cea care face primul pas.

„Decizia legată de prezența lor la balcon se va lua mai aproape de eveniment, dar acesta are o limită a numărului de persoane din familia regale. Primii pe listă sunt membrii activi ai familiei, iar ei vor avea întpietate în fața ducilor de Sussex”, a dezvăluit o sursă pentru Daily Mail.

În 2022, cu ocazia Jubileului de Platină, vor fi organizate diferite evenimente, iar cetăţenii Regatului Unit vor avea o mică vacanţă între 2 şi 5 iunie.

În anii trecuți, Meghan și Harry au însoțit familia la balconul de la palatul Buckingham pentru a urmări parada. Meghan s-a alăturat familiei regale pentru prima dată la acest eveniment în iunie 2018, la doar o lună după nunta cu prințul Harry. Cei doi nu au participat anul acesta la eveniment, care a avut loc pe 12 iunie și care oricum a fost mult mai restrâns ca anii trecuți din cauza restricțiilor impuse de pandemie. Mai mult, Meghan nici nu ar fi putut să călătorească având în vedere că pe 4 iunie a adus pe lume o fetiță pe nume Lilibet Lily Diana.

În interviul scandalos pentru Oprah, Meghan și-a arătat admirația pentru regină și a mărturisit că adoră să-și petreacă timpul cu ea, precizând că Elisabeta a II-a s-a purtat mereu frumos cu ea. „A fost mereu minunată cu mine. Adică, chiar am participat la un eveniment împreună. M-a întrebat dacă vreau să particip cu ea și am mers cu trenul. Am luat micul dejun împreună în acea dimineață și mi-a dat un cadou superb. Chiar îmi place foarte mult să fiu în compania ei. Mi-a oferit niște cercei cu perle asortate cu un colier”, a povestit Meghan la Oprah.

Citește și:

Ce se întâmplă cu Fulgy, fiul Clejanilor, după ce a fost externat din clinica de reabilitare

Abia acum s-a aflat! Motivul pentru care Meghan Markle a ajuns de urgența la spital cu câteva zile înainte să nască