Regina Elisabeta a II-a, apariție-surpriză la metroul din Londra

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a bifat marți (17 mai) o apariţie surprinzătoare la o ceremonie care a marcat finalizarea unei linii de metrou din Londra, numită în onoarea ei.

Suverana a zâmbit în permanență și a fost foarte jovială, mai ales când a dezvelit o placă la Gara Paddington. A purtat o pălărie şi un palton galben-aprins și bineînțeles, perle. Un detaliu de cochetărie și de eleganță a atras atenția: rujul, într-o nuanță puternică de roz, aceeași pe care o folosește cu fidelitate. La eveniment, reginei i s-au alăturat fiul ei, Edward, prim-ministrul Boris Johnson şi primarul Londrei, Sadiq Khan. Ieșirea de marți este cea mai recentă pentru suverana în vârstă de 96 de ani care, în ultima vreme s-a confruntat cu probleme de mobilitate.

  

Regina Elisabeta a II-a, apariții mai rare, în public

Regina Elisabeta a II-a a fost văzută în public doar de câteva ori după ce a petrecut o noapte în spital în octombrie anul trecut, pentru o boală nespecificată. Medicii i-au recomandat apoi să se odihnească. În luna martie, ea a participat la slujba de comemorare a unui an de la trecerea în neființă a prințului Philip. Regina Elisabeta a reușit atunci să ajungă la Westminster Abbey, fiind prima apariție la un eveniment public din acest an.

regina-elisabeta-profimedia-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Citește și: Condiția pusă de regină înainte de vizita prințului Harry. Ce i-a cerut nepotului ei să facă?

Citește și: Regina Elisabeta a II-a a participat la slujba de comemorare a prințului Philip