Fragilă, adusă de spate și deplasându-se cu ajutorul unui baston, Regina Elisabeta venit însoțită de prințul Andrew, Ducele de York, aflat la prima apariţie în public după soluţionarea unui caz civil de agresiune sexuală în SUA.

De la eveniment nu au lipsit prințul Charles și soția sa Camilla, Kate și William, alături de Charlotte și George, prințesa Beatrice.

De altfel, cu excepția prințului Harry și a lui Meghan Markle, toți membri seniori ai Familiei Regale Britanice au fost prezenți la slujba de comemorare a Prințulului Philip, care a murit anul trecut, la vârsta de 99 de ani.

Prince Philip memorial serviceSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Se spune că organizarea evenimentului de azi de la Westminster Abbey ar fi fost coordonată de însăși Regina, care s-a asigurat că toate detaliile respectă întocmai memoria celui care i-a stat alături timp de 73 de ani.

Unul dintre aceste detalii au fost florile din aranjamentele care au decorat catedrala, din care nu au lipsit același tip de orhidee ca cele pe care Regina Elisabeta le-a avut în buchetul de mireasă.

Mi mult decât atât, Regina a purtat o broșă din aur, diamante și rubine reciclate, dăruită de ducele de Edinburgh în 1966.

Credit foto: News Licensing/Profimedia

Citește și: Ultima fotografie oficială a reginei Elisabeta alături de prințul consort Philip

xÎn cei 73 de ani de căsnicie, pe prințul Philip un singur lucru l-a deranjat la regina Elisabeta a II-a. Ce îi reproșa?