Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii și-a petrecut noaptea de miercuri spre joi într-un spital din Londra. Suverana s-a confruntat în ultima perioadă cu mai multe probleme de sănătate, iar medicii au considerat că starea ei necesită o noapte de spitalizare.

Informația a fost confirmată joi seara târziu de Palatul Buckingham, care a precizat că suverana britanică s-a întors deja acasă joi la prânz și se simte bine, relatează BBC. Nu se menționează cu ce problemă de sănătate se confruntă Altețea Sa, însă se pare că doctorii au decis să o țină o noapte în spital ca să poată să-i facă niște analize mai complexe.

Regina Elisabeta a II-a și-a anulat vizita în Irlanda de Nord

Recent, regina a renunțat, la sfatul medicului, la vizita pe care trebuia să o facă în Irlanda de Nord. Elisabeta a II-a a avut două săptămâni pline de evenimente oficiale. Ea a deschis sesiunile parlamentelor Scoției și Țării Galilor și urma să facă același lucru și în cazul legislativului de la Belfast. Oficilii de la Palatul Buckingham au lăsat să se înțeleagă că afecțiunea de care suferă regina nu are legătură cu pandemia de coronavirus.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii are probleme de sănătate. Anunțul făcut de oficialii Palatului Buckingham

Mai mult, la ultimele apariții publice, Suverana a fost văzută pentru prima dată mergând cu ajutorul unui un baston, ceea ce i-a îngrijorat pe fani și a alimentat zvonurile privind starea sa de sănătate care se pare că este din ce în ce mai precară. Cu toate acestea, ea a fost prezentă marți seara la o recepție găzduită de Palatul Windsor, la care au participat și premierul Boris Johnson, prințul Charles și William, duce de Cambridge.

Elisabeta a II-a are 95 de ani și este cel mai longeviv suveran din istoria Marii Britanii. Prințul Charles este moștenitorul tronului britanic, iar dacă se va întâmpla ceva cu regina, el va trebui să ocupe tronul. Doar în cazul în care refuză, cel care va purta coroana britanică va fi prințul William.

Citește și:

Roxana Vancea a intrat pe ultima sută de metri cu sarcina. Câte kilograme a luat vedeta: ”Nu mă simt însărcinată”

Mariana Pfeiffer a răbufnit după dezvăluirile făcute de Anamaria Prodan: “Minte…”