Citește și: Cum își păstrează silueta Meghan Markle, logodnica prințului Harry. Uite ce flexibilă e! (Galerie foto)

Tabloidele din Statele Unite urmează să publice săptămâna viitoare detalii neștiute și extrem de rușinoase din trecutul viitoarei soții a prințului Harry. Jurnaliștii americani au luat la puricat viața frumoasei mulatre, de la naștere și până azi. Ei speră că-i vor strica planurile fostei actrițe. Între timp, faimosul serviciu de spionaj MI 5 din Anglia a primit misiunea, se pare, de la Regina Elisabeta însăși, să ”albească” orice pată neagră din trecutul logodnicei nepotului său. ”Chiar dacă n-ar eun trecut curat ca lacrima, faceți voi tot ce e posibil ca nimeni să nu afle”, le-ar fi ordonat suverana agenților.  Și s-au pus pe treabă. Dar ghinion! Tabloidele americane susin că MI5 a început să arunce cu bani în stânga și în dreapta pentru a-i reduc ela tăcere pe toți cunoscuții lui meghan care ar ști detaliile rușinoase ale vieții ei.

Studentă eminentă sau domnișoară prea petrecăreață?

Conform presei de scandal, Meghan a fost o vreme dependentă de alcool. Ba chiar și-ar fi falsificat actele pe când era minoră pentru a putea petrece în cluburi și baruri și pentru a-și putea cumpăra alcool la discreție. Mai mult, viitoarea mireasă ar fi suferit de bulimie, o tulburare alimentară gravă. Ca și când toate aceste detalii n-ar fi suficiente să-i provoace insomnii Reginei Elisabeta a II-a, tabloidele americane pun și cireașa pe tort. Meghan a avut numeroși amanți și are multiple operații estetice.

Toate acestea s-ar fi petrecut când ea învăța la Universitatea Northwestern. Pe de altă parte, profesorii susțin că Meghan era o studentă eminenă. Mai mult, era extrem de implicată în diverse activități sociale. Surse din casa regală susțin că presa din SUA se pregătește să lanseze pe piață o mulțime de minciuni, profitând de popularitatea lui Herry și a lui Meghan Markle ca să-și vândă publicațiile.

Citește și: