Tânăra, în vârstă de 33 de ani, a ales o ținută preponderent neagră și a dus-o pe mama sa la elegantul restaurant japonez Nobu.

Purtând o salopetă mulată, menită să îi punea în evidență trupul supus multor „îmbunătățiri” chirurgicale și extrem de bronzată, Tara a pus accentul pe machiajul smokey eyes, geanta Louis Vuitton și o manichiura de un albastru puternic.

EXCLUSIVE: ***NO DAILYMAIL ONLINE*** Australian ‘Barbie Doll’ Tara Jayne McConachy, Who Starred In Reality Series „Botched”, Flaunted Her Surgically Enhanced Look In Melbourne As She Headed Out To Lunch At Melbourne Eatery Nobu With Her MotherSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7Țara a ajuns în centrul atenției după ce cheltuit de-a lungul timpului aproximativ 110.000 de lire sterline pe aspectul său. Mai mult, ea a devenit faimoasă după ce a apărut la emisiunea „Botched”, dedicată chirurgiei plastice.

Tar a suferit până acum 5 intervenții de mărirea sânilor, o rinoplastie, o operație de mărire a posterirului prin introducerea unor implanturi fesiere, nenumărate injecții cu Botox și filler.

Iar demersul ei de „îmbunătățire” fizică este departe de a fi finalizat.

Vedeta TV a avut anterior implanturi mamare mult mai mari, dar le-a scos pentru că îi provocau dureri de spate.

Însă dorința de a avea sâni mai mari a rămas: „M-am gândit să fac o operație plastică pentru a avea sâni mai mari, acesta va fi factorul wow și exact ceea de ce am nevoie”.

Dar Dr Nassif și Dr Dubrow au refuzat să o opereze și i-au explicat că ar trebui să câștige 5% din greutatea ei corporală pentru a se califica pentru operație.

Citește și: Katie Price s-a operat din nou. Ce intervenții estetice și-a mai făcut de această dată

xTransformarea uluitoare a unei tinere care s-a născut fără bărbie. Incredibil, cât este de frumoasă acum!

xA vrut să fie cel mai frumos bărbat, însă acum a devenit femeie în toată regula. Cum s-a transformat Rodrigo Alves în Jessica Alves