Detaliile legate de participarea Suveranei au fost strict secrete până la apariția ei, iar aceasta arată  uluitor la venerabila vârstă de 91 de ani. Ea a îmbrăcat un costum blue, brodat cu cristale Swarovski,  și a atras toate privirile.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Regina a fost toată numai un zâmbet și s-a așezat pe un scaun în primul rând, unde a stat alături de unele dintre cele mai mari nume din industria de modă. În stânga monarhului a stat Anna Wintour, redactor șef al ediției americane a revistei Vogue, iar în dreapta a fost Caroline Rush, șefa Consiliului Britanic de Modă. Ea a urmărit show-ul de modă al designerului, Richard Quinn, care a prezentat printuri colorate și veste care păreau să imite stilul vestimentar al Majestății Sale.

Suverana a participat pentru prima dată la acest eveniment

Suverana a participat pentru prima dată la Săptămâna Modei și a venit pentru a-i decerna lui Quinn premiul inaugural al Reginei Elisabeta a II-a pentru design britanic. Premiul a fost instituit pentru a recunoaşte rolul jucat de industria modei în societate şi diplomaţie,  „Design-ul britanic dă dovadă de originalitate și de un talent excepțional”, a spus regina. Ea i-a oferit trofeul lui Richard Quinn, în aplauzele publicului.

Citește și: