Însă, anul acesta, petrecerea a fost una mai deosebită, pentru că regina a organizat și o ceremonie specială pentru Kate, pentru a-i acorda insigna pentru titlul de Dame Grand Cross  al  “Ordinuluiui Victorian Regal”.  Acesta este cel mai înalt rang posibil, distincție foarte importantă pe care ducesa a primit-o pentru activitatea pe care a desfășurat-o până în prezent în familia regală britanică, fiind o mare onoare.

Pesemne, ducesa a câștigat admirația și simpatia reginei, după cum s-a văzut și în imaginile de la Chelsea Flower Garden, unde Kate Middleton și regina au fost surprinse într-o ipostază surprinzătoare, ce arată că cele două sunt foarte apropiat.

KAte si WilliamSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Kate Middleton i-a câștigat inima reginei

Acest ordin regal victorian a fost creat de regina Victoria în anul 1896 pentru a-i răsplăti pe toți cei care, de-a lungul timpului, au ajutat-o sau au reprezentat-o cu mândrie, potrivit people.com. Astfel, monarhul aflat la conducere are posibilitatea de a decide personal cine poate primi această distincție.

Anunțul a fost făcut de Palatul Buckingham în ziua în care Kate Middleton și prințul William au sărbătorit 8 ani de căsnicie, dar și cu câteva zile înainte ca Meghan Markle să aducă pe lume primul ei copil, dar insigna a primit-o abia acum ducesa.

Nu mai există nicio îndoială că ducesa de Cambridge a reușit să cucerească inima reginei.  Kate a fost vedeta petrecerii pentru că a atras atenția tuturor cu ținuta ei, dar și pentru că i-a adus un omagiu regretatei prințese Diana.

Citește și: