Fanii s-au întrebat ce se va alege de pictura pe piele a celebrului antrenor. Amintim că și Anamaria Prodan are un tatuaj dedicat antrenorului.

Sportivul a decis în urmă cu mulți ani să îi demonstreze iubirea mamei băiețelului său printr-un gest deosebit. El și-a scris numele soției sale pe una dintre mâini.

„Mă gândesc să fac o poveste”, a declarat el recent, în emisiunea lui Denise Rifai. La ce s-a referit mai exact?

Fiecare și-a făcut tatuaj în onoarea celuilalt

Fătă îndoială Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au format unul din cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Se zvonea deja de ani buni că cei doi vor ajunge în pragul divorțului, iar în ultimele luni fanii i-au văzut în mijlocul unui scandal uriaș.

Despărțirea lor este încă una furtunoasă, cei doi judecându-se în fața magistraților în cadrul separării pe cale legală. În plus, din vreme în vreme, își aruncă și cuvinte grele.

Deși lucrurile par clare pentru că amândoi au închis ultimul capitol din iubirea lor, aceștia încă mai au de socotit câteva detalii în privința unor bunuri și nu numai. Reghe nu renunță așa ușor, în timp ce impresara a susținut, mai ales în ultima vreme, de când are o relație, că vrea ca totul să se încheie cât mai rapid.

Cuvintele dure pe care și le-au spus în ultimul timp arată clar că că nu mai mai au niciun sentiment de iubire unul față de celălalt. Prin urmare, ce se va întâmpla cu tatuajele lor?

,,În curând voi face 47 de ani și nu cred că mai este cazul”

Fanii celor doi și nu numai s-au întrebat care va fi soarta desenelor de pe piele după finalizarea divorțului. Iată că celebrul antrenor a oferit un răspuns. Din câte se pare, e hotărât să nu șteargă de tot trecutul cu buretele, așa că tatuajul rămâne la locul lui. Cel puțin pentru moment.

El are deja o nouă familie alături de Corina Caciuc și băiețelul lor, dar cu toate astea nu dă uitării anii petrecuți lângă Ana. Bărbatul intenționează să își creioneze o întreagă poveste pe brațul pe care are deja scris ,,Anamaria”. Alături își va pune, cel mai probabil, și un simbol sau poate numele proaspătului moștenitor.

„Nu, nu am șters niciun tatuaj. Nu m-am interesat la nicio clinică să șterg tatuajele. Mă gândesc să mai fac încă un tatuaj, pentru că mai am un băiat, mă gândesc să fac o poveste.

În curând voi face 47 de ani și nu cred că mai este cazul. Deocamdată, da, tatuajele rămân„, i-a spus Laurențiu Reghecampf lui Denise Rifai, la „40 de întrebări”.

Vezi și Laurențiu Reghecampf, totul despre „episodul Anamaria Prodan-Dan Alexa”: „Nu am putut trece peste acel moment”

Citește și:

Mihaela Rădulescu, în culmea fericirii: ”Sunt aici. Se întâmplă!” Moment unic în viața vedetei!

Mădălina Ghenea a strălucit într-o rochie extrem de provocatoare la festivitatea de închidere a Festivalului de la Cannes. Românca, declarată apariția serii de mai multe publicații din Europa