Invitată în cadrul podcastului lui Codin Maticiuc, impresara a spus cu subiect și predicati că înainte să „fugă” cu amanta, Reghe i-a cerut să se împace.

Anamaria Prodan a dat de înțeles că a mai trecut peste infidelitățile lui Reghecampf, de-a lungul timpului, însă acum picătura care a umplut paharul a fost faptul că antrenorul ar fi extras bani din conturile familiei pentru a-i oferi actualei partenere, Corina Caciuc. De asemenea, faptul că și copiii au fost „umiliți” de tatăl lor a fost motivul pentru care Ana Prodan nu mai vede nicio cale de întoarcere.

„Eu l-am crezut pe Reghe cum probabil și Caciuc l-a crezut”

„Amantă fiind l-ai luat pe Reghe de la soție, iar o amantă ți l-a luat ție”, a fost comentariul venit din partea unui internaut, pe maginea căruia Anamaria Prodan a comentat. De aici a venit și seria mai multor dezvăluiri. Anamaria susține că Reghe le-a „dus cu zăhărelul” pe amândouă în acest mod.

„Eu l-am crezut pe Reghe cum probabil și Caciuc l-a crezut. Eu l-am crezut atunci că nu mai avea nicio treabă cu soția, că dormeau separat. El îi spunea acum la fel și ei (Corinei Caciuc – n.r) că divorțează de mine, că nu ne înțelegem. I-a spus că ne-am dus în America să divorțăm. Am fost și eu păcălită, logic”, a declarat Anamaria Prodan, în podcast.

Ana Prodan spune că ea l-a crezut pe Reghe până în ultimul moment că a terminat orice relație cu amanta, mai ales că, spune ea, acesta i-a cerut împăcarea. Totuși, după ce au aniversat nunta de cristal, Reghecampf a plecat de tot de acasă, petru a fi cu Corina Caciuc.

Anamaria Prodan spune că Reghecampf i-a cerut împăcarea

„Eu l-am crezut pe bărbatul meu până acum la nuntă (nunta de cristal – n.r), pe 1 iunie. Pe 1 iunie eu îl credeam când spunea că a terminat cu Caciuc. Că ea l-ar fi șantajat și așa mai departe.

Dacă omul a venit și mi-a spus: „Iartă-mă, ești îngerul meu, dacă nu erai tu eu nu eram, te rog iartă-mă! Am greșit, am găsit-o pe asta prin bar… Gata, hai să fim fericiți. Hai să trecem peste”, a mai spus Anamaria.

De asemenea, aceasta a dezvăluit că a existat o discuție de familie în care au fost implicați și copiii, care deja știau de toată situația.

„Eu am chemat copiii și am stat toți într-o cameră și le-am zis: din acest moment, mami cu tati pleacă la drum împreună, cu voi alături. Am închis ușa asta de nenorociri și din acest moment dacă vă mai aud că puneți întrebări sau mai există Caciuc e belea mare cu mine!

Copiii au zis „da”, ne-am luat toți în brațe, Reghe ne-a strâns pe toți la piept. Și după două zile a plecat… cu două ceasuri, cele mai valoroase, și le-a vândut”, a mai dezvăluit Anamaria Prodan, supărată că bunurile respective ar fi trebuit să le rămână copiilor.

Vezi și Anamaria Prodan, prima reacție după ce Laurențiu Reghecampf a făcut publică prima ecografie cu viitorul bebeluș

Citește și:

Celebra actriță, una dintre cele mai sexy femei de pe planetă, divorțează pentru a cincea oară!

Cântărețul Meat Loaf a murit la 74 de ani. Familia sa a anunțat decesul