Aventura începe acasă, în New Jersey, unde Buddy și Lisa stabilesc pentru excursia lor niște reguli care ar menține orice familie pe drumul cel bun. Apoi clanul își face bagajele și pleacă spre sud, către primele sale destinații: Myrtle Beach și Charleston, în Carolina de Sud. De la hrănit aligatori și savurat mâncăruri picante în New Orleans, Louisiana, până la vizite prin locuri bântuite din Savannah, Georgia, sau turul unor locuri tipic americane, ca Graceland și Dollywood, seria este o experiență extraordinară, în cel mai pur stil Valastro!

Pregătesc caramele cu apă sărată, după o rețetă tradițională

În primul episod, familia Valastro își pune bagajele în rulotă și pleacă din New Jersey ca să petreacă împreună ceva timp de care aveau cu toții mare nevoie! În drumul lor spre sud, se opresc în Delaware ca să deguste câteva dintre cele mai bune preparate cu fructe de mare de pe Coasta de Est. Ajunși în Carolina de Sud, pregătesc caramele cu apă sărată, după o rețetă tradițională, în Myrtle Beach, apoi pornesc spre vest, spre Charleston, pentru a se delecta cu creveți cremoși, păsat și cremă de lapte cu ouă, pusă la rece.

Credit foto: TLC

Buddy Valastro

Descoperă sudul prin preparate și atracții

Imediat după premieră, un episod bonus îi găsește pe membrii clanului Valastro în fermecătorul Savannah, în Georgia, unde se înfruptă din preparate de crab și pui fript în stil Tybee Island. După ce încearcă să prindă o fantomă în vechiul cartier bântuit din Savannah, excursioniștii gustă niște somn și plătică la tigaie, încheind la desert cu niște bunătăți din ciocolată preparate manual. Următoarele episoade prezintă popasurile lor în Big Easy, Louisiana Bayou și Munții Great Smoky din Tennessee.

Credit foto: TLC