Fostul suveran a recunoscut că a avut o relație extraconjugală în anii 1960, iar în urma acesteia, regele a avut o fiică. Este vorba despre  Delphine Boel, o artistă, în vârstă de 51 de ani,  care s-a luptat în instanţă mai bine de şase ani pentru a demonstra că Albert al II-lea este tatăl său, potrivit Mediafax.

Delphine Boel, fiica regelui Albert al II-leaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Avocatul regelui a declarat, luni seara, că Albert al II-lea, în vârstă de 85 de ani, a luat la cunoştinţă rezultatul testului ADN, concluziile testului arătând că el este tatăl.

Baroneasa Sybille de Selys Longchamps, ,ama lui Delphine Boel,  a vorbit despre presupusa relaţie pe care a avut-o cu regele Albert al II-lea, într-un interviu TV, chiar în ziua abdicării acestuia. „Am crezut că nu pot avea copii. Nu am luat nicio măsură de protecţie”, a declarat baroneasa Sybille de Selys Longchamps.

Zvonurile despre o idilă între Albert și mama lui Boel, soția artistocrată a unui antrepenor înstărit, au apărut în urmă cu zeci de ani în urmă, însă prmele zvonuri că cei doi ar fi avut un copil au apărut prima dată în biografia despre regina Paola, soția regelui Albert, publicată în 1999.

Mariajul lui Albert cu regina Paola au avut multe probleme de-a lungul timpului, iar cei doi au trăit mult timp separați și au fost chiar și la un pas de divorț, însă regina a trecut până la urmă peste infidelitățile soțului ei, a acceptat situația și a rămas alături de el.

A Brussels court is due

 

Citește și: