Actrița de 42 de ani a petrecut până dimineață alături de prietenele sale, Gwyneth Paltrow, Laura Dernn, Sandra Bullock,  Courteney Cox, dar și alături de Brad Pitt, la cel mai grandios eveniment al anului, petrecerea de 50 de ani a lui Jennifer Aniston. Talentata actriță a purtat la eveniment o rochie neagră, scurtă și o pereche de pantofi cu tocuri foarte înalte. Însă, la plecare, și-a pierdut echilibrul pe scări și a căzut. Deși toate privirile s-au îndreptat imediat spre ea, Resse s-a ridicat repede și și-a continuat drumul cu zâmbetul pe buze, părând stânjenită de acest incident.

Reese Witherspoon și Jennifer Aniston filmează împreună pentru un nou serial

Aceasta s-a urcat apoi în mașina care o aștepta în fața hotelului și a plecat acasă. Jennifer Aniston și Resse sunt prietene foarte bune. Ele au jucat împreună în serialul „Friends”, unde erau surori, iar în curând vor putea fi urmărite împreună în seria „Top of the Morning”.

 

La petrecerea de 50 de ani a lui Jennifer Aniston au participat multe vedete de la Hollywood, aceasta fiind pentru prima dată când Brad Pitt și fosta lui soție s-au aflat oficial împreună în aceeași încăpere, fără să se mai ferească pe blițurile aparatelor de fotografiat. La eveniment au mai participat  Courteney Cox, Lisa Kudrow, Gwyneth Paltrow, Sandra Bullock, Kate Hudson, Katy Perry, Orlando Bloom,  Ellen DeGeneres,Robert Downey Jr și multe alte vedete.

 

Citește și: