Recent, actrița a anunțat că pune capăt mariajului început în urmă cu 12 ani. Ea și soțul e, Jim Toth, s-au aniversat în urmă cu numai două zile.

Reese Witherspoon, cunoscută pentru rolul său din filmul „Blonda de la Drept”, dar nu numai, a făcut anunțul într-o postare pe contul ei de Instagram.

„Avem câteva veşti personale de împărtășit… Cu multă grijă şi considerație am luat decizia dificilă de a divorța.

Ne-am bucurat de atâția ani minunați împreună şi mergem înainte cu dragoste profundă, bunătate şi respect reciproc pentru tot ceea ce am creat împreună. Cea mai mare prioritate a noastră este fiul nostru şi întreaga noastră familie în timp ce ne îndreptăm spre următorul capitol.

Aceste chestiuni nu sunt niciodată ușoare şi sunt extrem de personale. Apreciem cu adevărat respectul tuturor pentru intimitatea familiei noastre în acest moment”, a scris actrița într-o postare publicată pe contul ei de Instagram.

Divorțul, anunțat la două zile după aniversarea de 12 ani de căsnicie

Vestea divorțului este cu atât mai surprinzătoare cu cât ea vine la doar două zile după ce cuplul a sărbătorit 12 ani de la căsătorie.

Actriţa de 47 de ani şi producătorul de 51 de ani au un băiat, Tennessee James, în vârstă de 10 ani.

Witherspoon mai are doi copii, pe Ava, în vârstă de 23 de ani, şi pe Deacon, în vârstă de 19 ani, cu fostul soţ, actorul Ryan Phillippe. Phillippe şi Witherspoon au divorțat în 2008.

Vezi și Pare o fetișcană, dar Reese Witherspoon e mama a trei copii. Unul tocmai a terminat liceul | GALERIE FOTO

Citește și:

Fiul lui Cristian Țopescu a debutat la TVR chiar în ziua în care tatăl lui ar fi împlinit 86 de ani

Andrei Aradits, lăsat la cămin după divorțul părinților: ”Ne spălau ca pe vite! Plângeam și îmi era frig”