„Credeam că eram în căutarea unui prinț Disney, dar poate de ceea ce aveam cu adevărat nevoie era o prințesă Disney. #iubireaeiubire.”, a scris Rebel Wilson, în vârstă de 42 de ani, într-o postare pe rețelele de socializare, care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată.

Peste un milion de fani i-au arătat aprecierea și sprijinul, lăudând-o pentru curajul de a-și recunoaște orientarea sexuală.

Actrița a postat și o imagine în care apare alături de ”prințesa” ei, Ramona Agruma. Cele două au fost văzute pentru prima oară împreună în luna ianuarie a acestui an.

Rebel-si-iubita-eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 15

Dezvăluirea actriței vine la doar o lună după ce a menționat într-un podcast că a început o realție și este fericită. Tot atunci, actrița a dezvăluit cum și-a cunoscut patenera.

„(Întâlnirea) A fost aranjată de un prieten. Ne știa pe amândouă de aproximativ cinci ani și a crezut că ne-am potrivi și așa a fost”, mărturisea starul de cinema, conform Forbes.

Înaintea relației cu Ramona, Rebel a fost cu Jacob Busch, dar cei doi s-au despărțit în februarie 2021. Înainte de Jacob, în 2019, actrița a avut un „an de iubire”, așa cum l-a s-a exprimat ea, în care a experimentat prin a avea întâlniri cu „aproximativ 50 de persoane”. Își dorea o relație serioasă, dar probabil că mai avea de exersat în ceea ce privește întâlnirile, a mărturisit ea.

Vezi și Actriţa Rebel Wilson a slăbit peste 20 de kilograme și are un mesaj pentru toți cei care vor să-i urmeze exemplul: ”Nu fiţi obsedaţi de cât cântăriţi!”

Citește și:

Nicola, adevărul despre fostul soț. Cum se înțeleg în prezent, după divorțul din 2007

Anul trecut i s-au născut 3 copii, iar anul acesta mai așteaptă 3, cu femei diferite: „Barza e pe drum”