La începutul anului trecut, Rebel uimea întreaga lumea când anunța că de-a lungul timpului a fost plătită ca să nu slăbească. Însă tot anul trecut, pe care l-a numit „anul sănătății”, extrem de benefic pentru sănătatea ei fizică și psihică, și-a propus să slăbească și a început să lupte pentru ce-și dorea.

Transformarea uluitoare a lui Rebel Wilson

Așa că în doar un an, din 2020 până în 2021, Rebel Wilson a reușit să slăbească peste 30 de kilograme și nu vrea să se oprească aici.

Iar diferențele între fotografiile de dinainte și cele de acum sunt ca de la cer la pământ.

rebelSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

De curând, actrița a postat pe contul său de Instagram o fotografie de când era în cea mai proastă formă a sa, alături de tenismenul Novak Djokovic, alături de care a scris:

“Bine, știu că, în mod normal, postez fotografii cu mine în care arăt bine… dar am găsit această fotografie veche în e-mailurile mele și am spus: whoa! Îmi amintesc că a fost făcută când eram în cel mai nesănătos moment al meu- eram supraponderală și mă răsfățam cu prea mult cu junk food. Foloseam mâncare pentru a-mi amorți emoțiile. Tatăl meu murise din cauza unui infarct și a fost un moment atât de trist. Nu m-am gândit foarte bine la mine și nu am ținut la mine cum ar fi trebuit. Interesant este că încă zâmbeam și încercam să fiu activă – momentul a fost imortalizat la un eveniment de caritate, un turneu de tenis (ps @djokernole este un tip atât de drăguț) – în ciuda durerii atât de mari. Mă uit în urmă acum la fata aceea și sunt atât de mândră de ceea ce a devenit și a realizat. Și am vrut doar să trimit o încurajare tuturor celor de acolo care se luptă cu probleme de greutate sau de mâncat pe fond emoțională. Te simt. Știu cum este. Dar nu este niciodată prea târziu să începi să te îmbunătățești și să încerci să fii cea mai bună versiune posibilă a TA. Nu este o cursă și nu este o competiție – este vorba de a te respecta și de a face ceea ce este mai bine pentru TINE. Deci, dacă sunteți acolo și citiți astăzi acest lucru, am vrut doar să spun: continuați să zâmbiți și să încercați să fiți activ! Va iubesc!”

Ce dietă ține Rebel Wilson

Rebel Wilson mânca, odinioară, chiar și 3000 de calorii pe zi și foarte mulți carbohidrați. Acum, ea se trezește la șase dimineața și se apucă de exerciții, chiar dacă este un lucru „care nu îi face mare plăcere”. Face sport foarte des, chiar și de șase ori pe săptămână și are o combinație de exerciții de mobilitate, greutăți și rezistență, potrivit People, și sprinturi pe scări, cardio cu frânghii și multe antrenamente cu intensitate ridicată.

Totodată, actrița a dezvăluit în iulie 2020, că urmează dieta Mayr. Iată în ce constă aceasta!

Planul de slăbit Mayr, unul nu foarte cunoscut în România, a fost creat în urmă cu aproape 100 de ani de un medic din Austria, dr. Franz Xaver Mayr. Acesta era de părere că oamenii își otrăvesc sistemul digestiv cu ceea ce mănâncă și felul în care mănâncă.

Regimul elimină gustările, reduce cantitatea de gluten și de lactate și impune mestecarea ”conștientă”. Alimentele, care trebuie să fie integrale, cu un conținut alcalin, așa cum sunt legumele sau peștele proaspăt, trebuie mestecate încet, de 30 de ori fiecare îmbucătură.

La masă nu e voie cu telefonul mobil și nici nu e voie să se bea apă. În dietă este permis iaurtul de oaie, iar ziua începe cu un pahar cu apă călduță.

O astfel de dietă, cu cantități reduse de zahăr elimină practic intoleranțele alimentare, întărește sistemul imunitar și reduce inflamațiile.

Citește și: Era unul dintre cele mai mari modele din lume, dar timpul și pandemia și-au spus cuvântul. Acum vedeta are mult mai multe kilograme în plus!

E miliardară, dar își face cumpărăturile singură. Cine e vedeta care-și umple coșul la supermarket