Până acum o femeie cu forme XXL, de care ea însăși râdea, aceasta a reușit să slăbească peste 20 de kilograme. Actrița își pusese în cap să ajungă la 75 de kilograme, dar și-a întrecut obiectivul, ajungând să cântărească 74,6 kg.

Actrița declară că dieta strictă, sportul şi schimbarea mentalităţii au ajutat-o să ajungă la această performanță. Mai are încă de dat jos kilograme, dar deja direcția e clară și fătă întoarcere în cazul ei.

În weekend, actriţa în vârstă de 40 de ani a anunţat că a reuşit să îşi atingă obiectivul stabilit pentru finalul acestui an. „Chiar dacă nu este vorba despre un număr, este despre a fi sănătos, am avut nevoie de o măsură palpabilă ca obiectiv şi aceasta a fost 75 kg”, a scris ea pe Instagram.

niciodata-nu-a-fost-atat-de-slabaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Wilson, care s-a internat la un centru de sănătate din Austria la începutul acestei luni pentru a se asigura că reuşeşte, a anunţat că, la revenirea în SUA, marţi seară, va fi live pe Instagram pentru a discuta cu fanii.

Rebel Wilson s-a internat prima dată la VivaMayr din Austria în 2019 şi a avut rezultate „uimitoare” urmând planul de dietă al centrului, a declarat o sursă pentru People.

Anul acesta, ea s-a hotărât să se concentreze pe sănătate, astfel că a reluat programul de alimentaţie – care ajută la reducerea consumului de zahăr şi gluten şi se bazează pe alimente integrale cu un conţinut alcalin crescut, precum legume, peşte proaspăt şi iaurt din lapte de oaie.

„Am revenit pentru că 2021 va fi un an extrem de ocupat, cu proiect după proiect”, a declarat ea la începutul acestei luni. Actriţa a adăugat că speră să îşi stimuleze astfel sistemul imunitar şi să piardă și ultimele kilograme în plus. Actrița nu vrea să slăbească prea mult. Se declară extrem de mulțumită dacă va mai topi încă două kilograme.

Wilson a mai spus că principalul obiectiv a fost să se simtă mai sănătoasă. Ea a lucrat cu un nutriţionist, care a ajutat-o să realizeze că „probabil mâncam 3.000 de calorii în cele mai multe zile”, mare parte carbohidraţi. A schimbat situația făcând mişcare şi a urmat o dietă bazată pe proteine.

„Aş vrea să spun tuturor: nu fiţi obsedaţi de cât cântăriţi! Este vorba mai mult despre toate practicile sănătoase şi schimbările întregului stil de viaţă”, l-a trajnsmis ea celor care vor să-i calce pe urme.

Vezi și Celebra actriță a slăbit spectaculos 18 kilograme! Iată și dieta ei

Citește și:

Ştefan Bănică, într-o nouă ipostază. Nu l-am mai văzut niciodată așa

Anamaria Prodan, în stare gravă după ce a fost confirmată cu coronavirus. A fost luată cu ambulanța