Rebel Wilson este una dintre actrițele ”cu greutate” de la Hollywood. Toată lumea a crezut că vedeta din „Bridemaids” sau ”Pitch Perfect” pur și simplu nu poate să slăbească. Iată, că, în realitate, lucrurile stau cu totul altfel.

Vedeta în vârstă de 40 de ani s-a apucat serios să slăbească și deja a topit 18 kilograme. Și-a setat ca țel ca, până la finele anului, să ajungă la 75 de kilograme. Pentru asta se antrenează intens cu un instructor persona, care îi e alături la fiecare pas.

asa arata vedeta acum, cu 18 kilograme mai usoaraSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Pornită deja pe drumul schimbării, actrița a făcut și o declarație care vorbește despre ororile de la Hollywood. Rebel, pe care toată lumea o știe ca fiind dolofană, a mărturisit că ani buni a fost plătită să nu slăbească.

„Aveam un job unde am fost plătită cu mulți bani pentru a nu slăbi, într-o perioadă în care îți puteai pierde ușor capul”, a declarat ea.

Acum nu se mai simte bine în pielea ei și se gândește mai mult ca oricând la sănătatea sa, acesta fiind motivul pentru care a decis să slăbească.

Iar reușita ei e deja notabilă, după ce a reușit să scape de 18 kilograme. Antrenorul i-a recomandat vedetei să facă plimbări lungi, să bea apă și să se ferească de zahar și carbohidrați. Apoi, i-a creat lui Rebel un program personalizat, care implică sesiuni de exerciții fizice șase zile pe săptămână.

Programul lui personalizat pentru vedetă conține antrenamente la intensitate mare, exerciții de mobilitate, ridicări de greutăti, exerciții de rezistență și sesiuni tehnice.

Vezi și Cea mai recentă imagine cu Gabriela Cristea i-a șocat pe fani. Ce mult a slăbit vedeta

Citește și: