Rona Hartner, Paula Chirilă, surorile de la Bambi (Raluca și Denisa), Natalia Mateuț, Andreea Tonciu, Giani Kiriță, Vladimir Drăghia, Andrei Duban, Andrei Ștefănescu de la Alb Negru, CRBL și Ionuț Pitbull Atodiresei intră într-un cantonament cu misiuni speciale începând din această seară, la „Șerifi de România”.

Se vor lupta cu propriile frici și își vor testa limitele, vor învăța să se descurce în echipă și vor arăta cât fair play au, toate pentru a câștiga marele titlu de Șerif de România și premiul cel mare în valoare de 10.000 de euro.

Sosirea la unitatea militară îi va lua pe mulți dintre aceștia prin surprindere pentru că le va depăși orice așteptare. După ce își iau rămas bun de la soți, copii sau părinți, vedetele află de la prezentatorul reality show-ului, Dan Negru, că nu urmează o perioadă de acomodare, ci plecarea în prima misiune.

Prima noapte sub cerul liber la „Șerifi de România”

Prima provocare îi aduce pe concurenți în mijlocul pădurii. Aici, aceștia primesc ca sarcină să instaleze un cort militar și să se gospodărească singuri. Cine nu reușește să ridice cortul, va dormi în aer liber. Așa se face că, deși mulți dintre ei nu au dormit niciodată în viața lor la cort, fiecare trebuie să contribuie cât mai mult la ridicarea acestuia, la aprinderea focului și la pregărirea mesei.

Tot în prima ediție cele două echipe au și sarcina de a fi pe val. La propriu. Asta pentru că o probă care se va desfășura pe lac și care îi obligă pe toți să intre la apă. Raluca de la Bambi a mărturisit că nu se aștepta ca din prima zi să se confrunte cu apa, mai ales că aceasta e una dintre fobiile ei.

La finalul fiecărei ediții a reality show-ului vor fi și nominalizări la duel. Concurenții vor vota în secret pe cine trimit la duel, în funcție de cum s-au comportat ceilalți participanți, de cât au ajutat și s-au implicat în îndeplinirea sarcinilor.

Șerifi de România” va fi difuzat luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Credit foto: Antena 1

Vladimir Drăghia, Natalia Mateuț, Paula Chirilă, Andrei Duban ( ”Șerifi de România” )

Credit foto: Antena 1

Credit foto: Antena 1

Credit foto: Antena 1