Deși s-a filmat pe patul de spital și chiar la internare, internauții cred că Adelina ar minți și nu ar avea COVID-19, mai ales că doar cu câteva ore înainte să facă anunț s-a filmat în mașină în timp ce mirosea un brăduț parfumat.

Printre fanii vedetei care au reacționat și le e greu să o creadă pe Adelina, se numără și o angajată de la un spital, care se arată șocată că pe vedetă au lăsat-o să părăsească spitalul, deși avea test pozitiv.

”Doamne, aș vrea să nu greșesc, aș vrea să pot crede asta… Dar nu pot… Având în vedere că muncesc într-un spital la curățenie și toate persoanele care sunt suspecte de covid 19 sunt preluate de asistenți îmbrăcați din cap până în picioare, și plus că nu au voie să părăsească spitalul… Nu știu cum de pe tine te-a lăsat să părăsești spitalul, fiind pozitivă de Covid -19….

Absurd, ciudat… Așteptăm vești, chiar sunt foarte curioasă ce o să se întâmple pe parcurs, deși eu îți doresc sănătate multă și ție și mai ales familiei, eu nu îmi pot imagina zile fără fetița mea departe… Cred că aș fi într-o depresie deplină, dar dacă asta ne rezervă viața, nu avem încotro…însănătoșire grabnică”, i-a scris aceasta Adelinei.

Adelina a anunțat luni seara că a fost confirmată cu COVID-19. Ea a făcut primele declarații de pe patul de spital, unde a explicat ce simptome a avut. Bruneta a explicat că se simte obosită, iar ullterior a început să-și piardă treptat mirosul și gustul.

Frumoasa brunetă a aflat că a luat virusul de la un prieten, care era asimptomatic și a fost depistat întâmplător după ce a mers să-și facă un test de care avea nevoie pentru a pleca într-o vacanță. Adelina intrase în contact cu el în urmă cu câeva zile.

„El își făcuse un test pentru ca urma să plece în vacanță și așa a aflat că are coronavirus. Este asimtomatic. M-am speriat rau, dar m-au internat imediat, am facut radiografie, mi s-a luat sange si m-am lasat pe mana medicilor.”, a povestit Adelina Pestrițu.

Citește și:

O recunoști? E cântăreața de la noi care refuză să-și pună silicoane: ”Compensez cu un posterior de J Lo”

Carmen Tănase crede că pandemia de coronavirus este un experiment, iar copiii sunt ținta