După cum era și firesc, bărbatul care îi e alături de mai bine de 9 ani, soțul Narcisei, Alex Turcitu, a avut și el un mesaj pentru câștigătoare pe care l-a postat pe Instagram: „Cine e pe primul loc cine e pe primul loc Narcisa e Narcisa e ❤️❤️ te iubesc mândria mea”.

De altfel, Alex nu se ferește să-și declare public sentimentele pentru Narcisa, de care este foarte mândru. Cu câteva zile în urmă, acesta a mai postat o poză alături de soția sa, cu emoționantul mesaj: „Când mă uit la tine mă întreb dacă am făcut ceva cu adevărat bun pentru a obține un dar minunat de la Dumnezeu. Ești o binecuvântare în viața mea și asta este doar să spun că te iubesc”. Iar Narcisa a replicat simplu: “❤️ ? Te iubesc !”

narcisa-si-alex01SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Cine este soțul Narcisei Birjaru

De etnie romă, Narcisa Birjaru s-a căsătorit cu soțul ei Alex de la vârsta de 14 ani, din primul an de liceu. Cei doi formează un cuplu de nouă ani și sunt nedespărțiți. De altfel, Narcisa spune că între ea și soțul său a fost dragoste la prima vedere.

„Provin din familie romă. La noi, tradiția este să te măriți de mică. Bineînțeles, dacă vrei, nu te obligă nimeni. Sunt alte etnii unde părinții te promit cuiva. La mine nu este așa, pur și simplu eu și cu iubitul meu ne-am întâlnit undeva, ne-am plăcut, am făcut școala generală și în primul an de liceu ne-am căsătorit. Și de atunci suntem de nedespărțit, suntem împreună de nouă ani”, a povestit Narcisa Birjaru la „Chefi la cuțite”, conform spynews.ro.
”Iubesc totul la ea, pentru mine ea e totul pe pământ”, a fost declarația de iubire pe care soțul i-a făcut Narciei Birjaru, în audițiile de la Chefi la cuțite.

Citește și: Narcisa Birjaru de la Chefi la cuțite, adulată și contestată de fanii emisiunii . Val de felicitări și critici pe pagina concurentei după calificarea în marea finală

Soțul Narcisei Birjaru, declarație de dragoste pentru nevasta sa, după ce concurenta s-a calificat în semifinala Chefi la cuțite