Cătălin Zmărăndescu a fost implicat într-o scenă violentă după ce a fost acuzat că știe să câștige doar trișând și a iscat tensiuni, acesta fiind chiar și înjurat de două dintre fetele din echipa concurentă. Astfel, el și cele două războinice au fost penalizați de Consilul Tribal, pentru purtarea lor și limbajul colorat.

„Ceea ce s-a întâmplat astăzi la joc este total inacceptabil la Survivor. Am analizat imaginile de la joc. Sunt părți ale violenței care nu au legătură cu sportivitatea. Ambele triburi ați fost implicate. Din tribul faimoșilor, Cătălin Zmărăndescu, iar din tribul Războinicilor, Alexandra Duli și Ana Dobrovie, veți primi următoarea pedeapsă: următoarea recompensă câștigată de către tribul vostru nu va fi și pentru voi”, a spus Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii.

Deși unii colegi au spus că nu încurajează violența și sunt de părere că lupta între echipe trebuie să se dea în ring sau pe traseu, ci nu pe lângă, soția lui Zmărăndescu e însă de altă părere.

Zmara a fost criticat si de colegii de echipaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„Cu mândrie vă spun că el s-a abținut!(…) Cum vreți să se apere un luptător? Nu mi se pare că a făcut nimic greșit. (…) În primul rând, când ești atacat de 2 domnișoare, trebuie să iei atitudine. Nu a lovit pe nimeni, eu nu am văzut nicio lovitură. De unde s-a ajuns la lovituri? Suntem la Survivor, nu la Fashion Week. Este junglă, oameni buni! (…) Eu știu ce am acasă, suntem de 9 ani împreună.”, a spus Luiza ieri, la Măruță.

„Mi se pare că este provocat! (…) Mi se pare că e cel mai puternic de acolo și vor să îl elimine. I-aș spune să țină capul sus și să meargă mai departe. O să fie chibzuit. Când greșește, știe ce are de făcut. O femeie care vrea să fie respectată trebuie să ofere ea respect înainte de toate. Asta spune multe despre ceea ce s-a întâmplat aseară. (…)A fost provocat, e normal să iei foc, mai ales când e fără mâncare, pat, familie. Cum să le explice lucrul acesta? Șoptindu-le balade? Eu nu am văzut că a încercat să se impună ca lider. Dacă nu aduci puncte, e logic să nu mănânci, trebuie să tragi. Dacă nu ai cu cine să faci echipă?”, a mai spus Luiza.

În platoul emisiunii La Măruță s-a aflat și luptătorul MMA Cristi Mitrea, care a comentat reacția lui Zmărăndescu și a contrazis-o pe Luiza: „Este un joc psihologic, nu de anduranță. Nu sunt de acord cu „așa trebuie să se apere un luptător, un sportiv”. Noi trebuie să fim de 4 ori mai cumpătați. Când semnezi și te duci acolo, trebuie să te gândești.(…) El trebuia să fie pregătit pentru asta și să nu reacționeze violent. Factorii de stres nu sunt acasă, lângă dumneavoastră. Nu trebuie să se aștepte la ei. Dar în junglă e altceva. Logic e să faci echipă cu ai tăi și să îi mănânci pe ceilalți, apoi pe ai tăi. Este o greșeală enormă că au sărit unul la celălalt în aceeași echipă.”

Printre colegii de echipă care l-au criticat, primul care a răbufnit a fost Radu Itu, care a spus că nu rezonează cu ieșirile agresive ale lui Cătălin Zmărăndescu.

Următorii care au declarat același lucru au fost Laura Giurcanu și Emil Rengle, moment în care Cătălin Zmărăndescu nu și-a mai putut stăpâni furia. „Mi-e rușine de unii dintre ei? Vrem moralitate când ne repezim ca ulii asupra mâncării? Când pleci la război te duci frate și lupți. Cum să mă duc cu ea (Laura) când ea dă înapoi? „.

„Poate am exagerat un pic, dar niciodată nu o să las armele jos, O să-i toc mărunt în fiecare zi până când nu o să știe pe unde mai merg. Nu sunt bun, out cu mine, dar cât stau în picioare, mă lupt cu indifirent cine este și cu toate armele de care dispun”, a spus Cătălin, în apărarea lui.

Citește și:

Andreea Tonciu i-a criticat dur pe colegii ei de la Survivor. A făcut dezvăluiri șocante după eliminarea din competiție

Reacția fiicei Andreei Tonciu după ce și-a văzut mama la Survivor România: „Plânge non-stop…”

Soția lui CRBL i-a dat replica Andreei Țonciu după acuzațiile făcute de brunetă